Vier serums voor elke specifieke huidbehoefte

Accessoires en toebehoren, ampullen

Een elixir heeft een hoge concentratie aan actieve ingrediënten. Voorbeelden daarvan zijn hyaluronzuur, thermaal bronwater uit Baden-Baden, komkommerextract en fucogel. Per elixer werd zorgvuldig gekozen welk ingrediënt bij welke huidbehoefte past. Het kan per dag verschillen wat de huid nodig heeft. Of het nu om het kalmeren of verstevigen van de huid gaat, een passende verzorging die zich richt op wat de huid nodig heeft is een musthave!

SOS CALMING SERUM
Breng de huid weer in balans met het SOS Calming Serum. Dit serum vermindert huidirritatie en roodheid,vermindert tekenen van stress en roodheid en versterkt de beschermende zuurmantel. De unieke ingrediënten in dit serum zijn aloe vera, plantenextract en groene alg. Het resultaat: een zachte, gebalanceerde en versterkte huid.

ACTIVE LIVING SERUM
Het geheim voor jeugdige schoonheid! Het Active Lifting Serum verstevigt de huid zichtbaar en activeert de collageenvorming. De unieke ingrediënten in dit serum zijn parelproteïne en matrixyl & hexapeptides. De huid wordt gehydrateerd en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het resultaat is een jonger uitziende,
gladde en glanzende huid.

3-IN-1 MULTI PROTECTION SERUM
Het Active Lifting Serum werkt als een 360 ° multibescherming tegen de negatieve gevolgen van milieuvervuiling (zoals stofvervuiling). Het beschermt de huid daarnaast tegen UV-, infrarood, blauwe lichtstralen en vrije radicalen. De unieke ingrediënten in dit serum zijn perzikbloesem en witte gemberextract. De vochtbalans in de huid wordt hersteld met een langdurig effect. Het resultaat: een beschermde, vernieuwde en gezonde huid.

ULTRA MATTE SERUM
Het Ultra Matte Serum geeft de huid een gematteerde uitstraling met onmiddellijk en langdurig effect. De unieke ingrediënten in dit serum zijn komkommerextract en maïszetmeel. Het voorkomt de productie van overtollig talg, hydrateert effectief zonder de huid vettig te maken, voorkomt mee-eters en ontstekingsprocessen én zorgt voor een gladde huidstructuur.

Mix and match!

Breng het beauty elixir dagelijks aan op een gereinigde huid.

Volg op met je favoriete huidverzorging voor een effectief resultaat.

Je kunt per dag kijken waar jouw huid behoefte aan heeft 

Voor een snelle applicatie kun je enkele druppeltjes mixen met je favoriete huidverzorging.

Je kunt per dag kijken waar jouw huid behoefte aan heeft en wisselen van elixer.

www.beauty-service.com

Geef een reactie