wegwerphanddoeken-assortiment-wit

Help de planeet en jezelf en bespaar 25 % op je eerste bestelling

Actueel, Beautybizz Community card, Corona virus

De must-have voor elk beauty salon 

Mogen we ons even voorstellen? We zijn een familiebedrijf in Nederland die als eerste een handdoek op de markt heeft gebracht die voor de volle 100% biologisch afbreekbaar is. Dit was ons doel toen we in 2016 met het bedrijf gestart zijn en dat is ardig gelukt!
Wegwerphanddoeken.nl wil dat mensen de optie hebben om een bewuste keuze te kunnen maken voor duurzamer en verantwoordelijker te leven. Zo kunnen we allemaal een steentje bij dragen aan het herstellen van de natuur. De wegwerphanddoek zorgt ervoor dat je dit kunt zonder dat je aan luxe moet inboeten!

De beste handdoek voor het milieu!
Onze handdoeken voor beauty salons zijn niet gemaakt uit polyester – een soort plastiek – of katoen zoals traditionele handdoeken. De handdoeken van wegwerphanddoeken.nl zijn volledig gemaakt van cellulose, een belangrijk bestanddeel van alle planten op onze aarde. Deze cellulose halen we uit resthout. We transformeren dit hout in pulp. Dat pulp gebruiken we dan om onze handdoek uit te maken!
Traditionele handdoeken zijn veel slechter voor de planeet en ieders gezondheid. Elke keer dat je een polyester handdoek wast komen er weer kleine stukjes microplastic vrij. Een wegwerphanddoek zoals deze die gewoon uit cellulose is gemaakt is zo natuurlijk als het maar kan!

Zacht en handig
De handdoeken van Wegwerphanddoeken.nl voelen heerlijk zacht aan. Geen vezels die ruw aanvoelen aan de huid van uw cliënten en aan uw handen zoals bij katoenen handdoeken. De handdoeken zijn van nature sterk en scheuren niet. Omdat de handdoeken wegwerp zijn, zijn ze ook een stuk hygiënischer. Geen kans op kruisbesmetting of een vuil ogende handdoek gebruiken die al verkleurd is door crèmes en kleuringen. Hierdoor heeft elke klant een comfortabele en hygiënische ervaring in jouw salon. Doordat de handdoeken gemaakt zijn van houtvezels zijn ze ook een heel stuk meer absorberend. Het assortiment van salon handdoeken kan tot wel 40% meer vocht absorberen dan een traditionele handdoek.

Een handdoek die je tijd en geld bespaart
Wist je dat wegwerphanddoeken ook kostenbesparend zijn? Een wegwerphanddoek hoeft niet gewassen te worden. Daardoor bespaar je niet alleen 2.85 liter water per handdoek, maar je hoeft in je beauty salon ook geen dure wasmachine en een droogkast te gebruiken. Een wasmachine verslindt heel veel energie, net zoals een droogkast. Daarnaast gaan wasmachines en droogkasten niet eeuwig mee. Hoe
vaker je ze gebruikt, hoe sneller ze kapot gaan, hoe sneller je een nieuwe moet kopen. Voor de extra garantie moet u ook betalen en vergeet de afschrijvings-, reparatie- en onderhoudskosten niet.

Het grootste voordeel aan wegwerphanddoeken is dat ze je zeeën van tijd besparen. Je zou verbaast zijn hoeveel tijd een gewone handdoek je kost elke dag opnieuw. Een gewone handdoek moet je niet alleen wassen en drogen na gebruik. Je moet hem ook nog eens mooi strijken en plooien. Dat kost je allemaal extra tijd en moeite. Tijd die je veel beter kunt gebruiken om je beauty salon in de kijker te zetten of extra
klanten te helpen. Als je een beauty salon met personeel hebt, dan bespaart dit je ook nog eens hoop geld aan personeelskosten. Die tijd kan een stuk handiger gebruikt worden.

Ideaal voor beauty salons!
De handdoek heeft nog een paar voordelen die zeker voor beauty salons goed van as komen! Zo is de handdoek ideaal om overtollig materiaal af vegen zoals tijdens een permanent make-up behandeling of het verwijderen van een massage-olie, scrub of masker. De handdoek is heerlijk zacht en kan dus ook gebruikt worden om op het gelaat van de klant alles mooi af te vegen na een behandeling.
De handdoek kun je ook makkelijk als badhanddoek gebruiken na een het solarium. Heb je een mooie onderlegger voor je materiaal nodig? Dan kun je daar ook deze wegwerphanddoek voor gebruiken. De handdoek is ook ideaal om op een stoel of tafel te leggen waar cliënten op gaan zitten. We zijn zeker dat je cliënten het op prijs zullen stellen dat de handdoek die je gebruikt zo heerlijk zacht en nieuw is.
De handdoek maakt je beauty salon ook een stuk beter voor het milieu. Voor elke handdoek die we verkopen planten we samen met onze partner Eden Reforestation Projects een boom! Daardoor wordt jouw beauty salon zelf beter dan klimaatneutraal! Iets wat je klanten zeker op prijs zullen kunnen stellen. Zin om onze wegwerphanddoek te proberen? Ga dan nu naar wegwerphanddoeken.nl en haal vandaag nog de beste handdoek in huis voor je beauty salon!

TIJDELIJKE ACTIE voor onze BEAUTYBIZZ LEDEN 

Onze BeautybBeautybizz CommunityFicheizz klanten willen we extra verwennen met een kortingscode.  Je krijgt nu eenmalig  25% korting op de Organic Facials – 40×50.

Het volstaat de kortingscode bbfacial te gebruiken en de korting wordt automatisch toegepast.  De natuur en het milieu zijn je nu al dankbaar.

Heb je nog geen Beautybizz Community kaart : vraag ze dan eerst aan via https://beautybizz.be/lidkaart/

Deel dit artikel !

Geef een antwoord