De Beautybizz BUZZ mailing, een bewezen marketingtool voor de beauty & wellness ondernemer in de vorm van bonnen

 

de Beauty BUZZ bonnenmailing voor de beauty- en wellness ondernemerHet online BtoB platform Beautybizz.be versterkt zijn aanwezigheid op de Vlaamse en Waalse markt met een unieke print uitgave in de vorm van een interactieve BUZZ mailing.  Vanaf 15 september mag de Beauty & Wellness ondernemer deze in zijn brievenbus verwachten.

Een DIRECT MARKETING techniek die aangewend wordt om meerdere advertenties in luxe formaat onder één omslag te verzenden naar een bewuste doelgroep van potentiële klanten en prospects. In dit geval de schoonheidsspecialisten,  nagelstylistes en uitbaters van wellnesscentra. Hiertoe wordt één geselecteerd en bewezen, professioneel adressenbestand gebruikt.  De rectozijde van de A5 kaart wordt als algemene presentatie van uw product/behandeling gebruikt en de verso zijde wordt gebruikt om de promotie verder in detail uit te leggen. Door deze bewezen marketing techniek te gebruiken is het mogelijk om de kosten voor elke deelnemende adverteerder aanzienlijk te laten dalen.

Er wordt gewerkt via het principe van het AIDA-model.

ATTENTION : is gegarandeerd door de opvallende en herkenbare A5 omslag/uitnodiging met verzorgd gepersonaliseerd adres.

INTEREST : eenmaal de omslag geopend krijgt uw prospect een waaier aan interessante voordelen en promoties.

DESIRE : zorg ervoor dat uw boodschap op uw advertentie alle aandacht naar zich toe trekt d.m.v. aantrekkelijke promotie, korting of aanvraag stalen. 

ACTION : spoor uw prospect aan om deze infokaart bij te houden of mee te brengen naar een beurs of opendeurdag in ruil voor een ‘reward’. De actie wordt nogmaals benadrukt  door een online aanwezigheid van uw advertentie op beautybizz.be. 

 

logo beautybuzz mailing 

Wat krijgt u voor uw deelname ?

Een ruime publicitaire ruimte op A5 formaat (210 * 148 mm) recto/verso bedrukt – dus eigenlijk een ganse A4