24 april 2022 | Holiday Inn Express Gent

Logo-beautybizz-days.png

De belangrijkste dag van het jaar voor schoonheids-specialistes die wakker liggen van hun beroep.

24 april 2022
Holiday Inn Express Gent​

Logo-beautybizz-days.png

De belangrijkste dag van het jaar voor schoonheids-specialistes die wakker liggen van hun beroep.

Het event voor de beauty en wellness sector

Het concept is zeer simpel: in sfeervolle vergaderzalen in luxueuze hotels kan je in een coronaproof expositieruimte genieten van demonstraties en mini-conferenties, netwerkmomenten rond koffiepauzes.

De ideale kans om (opnieuw) in contact te treden met je leverancier. Er zullen tal van exposanten aanwezig zijn, uit de meest uiteenlopende domeinen. Zij focussen op hun recente ontwikkelingen en presenteren hun laatste nieuwe behandelingen, toestellen, producten en technieken. Tijdens deze dag krijg je uitgebreid de kans om met de leverancier in overleg te gaan, zonder drukte. Daarbovenop kan je deelnemen aan vakinhoudelijke lezingen en interessante workshops waarvan je een hoop inspiratie mee naar huis neemt.

Dit evenement vindt plaats op 24 april in Holiday Inn Express, Gent.

Ontdek onze
exposanten

BeautyBizzdays-conferentie-icoon.png

Ontdek onze
conferenties

BeautyBizzdays-workshops-icoon.png

Ontdek onze
workshops

Praktische
zaken

BBDays_MichelineVandevoorde.jpg

initiatie Insights Discovery

Zelfinzicht is de basis voor ontwikkeling. De beste medewerkers, teamplayers en leiders zijn mensen die zichzelf begrijpen. Insights Discovery is een toegankelijk kleurenmodel om meer inzichten te krijgen over jezelf, je team en je klant. Zet je energie juist in om gemotiveerd te blijven en zo efficiënt mogelijk te werken. Daarnaast kan je ook beter in verbinding gaan met anderen.

Nu wat is Insights Discovery?


• De vier kleuren verwijzen naar gedragseigenschappen die we meestal het liefst of gemakkelijkst laten zien.

• De kleurentaal is gebaseerd op het gedachtegoed van Carl Gustav Jung. De Zwitserse psycholoog en psychiater introduceerde het concept van psychologische voorkeuren.

• Insights koppelt die voorkeuren aan 4 kleuren. Ze geven je op een aansprekende manier inzicht, in je eigen reacties en gedrag van jezelf en anderen.

• Helpen je om te begrijpen waarom andere mensen heel ander gedrag laten zien en hoe je ermee kan omgaan.

Blooming Consultancy – Micheline Van de Voorde – www.bloomingconsultancy.com

BBDays_JelleSauwen.jpg

Garantie van omzet en NO-SHOW bescherming

Hoe kan men zich verzekeren tegen omzetverlies in een tijd waarin mensen te laat annuleren of gewoonweg niet komen opdagen? Wat kan men ondernemen om deze klanten terug op het juiste spoor te krijgen?

Dit en nog veel meer zal worden besproken tijdens onze conferentie.

Salonkee – Jelle Sauwen – Country Manager Belgium – www.salonkee.be

BBDays_KathleenHooge.jpg

Een winstgevend, succesvol salon en dat .... zonder 24/7 te MOETEN werken!

Kan dat? Yes, my lady, dat kan!


Dat 2020 een bizar jaar was, hoeft niemand nog te vertellen.
In deze lezing leer ik jou hoe je, in de toekomst, omgaat met ‘crisissen’.
Hoe zorg je ervoor dat jij én je salon stevig overeind blijven als er nog eens een storm over ons land raast (lees: Corona of iets anders….) ?
Ik vertel je hoe ik 2 bankencrisissen, een scheiding én (recent nog) Corona met glans doorstond met mijn instituut.
Dat deed ik aan de hand van mijn 7 stapstenen! Wat zijn die 7 stapstenen? ….


Kom zeker luisteren, dan verklap ik je mijn geheim … shhhhhhhh … niet verder vertellen.

Kathleen Hooge – zaakvoerster Instituut Adagio en – Business2life – www.business2life.be

BBDays_KathleenVanderbeken.jpg

Kanker, een ver dicht van bij mijn bed show ....

Wat en hoe met klanten getroffen door kanker?
Jij hebt als professional een grote meerwaarde in het ziekte- en/of herstelproces.

Het IFPC is een opleidingsinstituut dat gediplomeerde schoonheidsspecialistes, make-up artiesten, kappers en eerstelijns zorgmedewerkers opleidt zodat ze zich beterkunnen richten naar personen met kanker.

Lezing/workshop met direct bruikbare tips & tricks om toe te passen in je zaak.

Door Katleen Vanderbeken, gedelegeerd bestuurder – Institute for Professional Care VZW – www.institutefpc.eu
BeautybizzDay Blink Pro Diana Hooremans

Be better than ever, ontwikkel je vaardigheden

BLINK.PRO® zijn professionele trainingsapparaten waarmee je de psychomotorische vaardigheden van sporters maximaal kunt ontwikkelen.

Oefeningen met het gebruik van BLINK.PRO®-apparaten verbeteren de motorische vaardigheden met gelijktijdige opname van cognitieve elementen in het trainingsprogramma.

Trainen met BLINK.PRO®-apparaten zorgt voor de optimalisatie van psychomotorische vaardigheden, oog-handcoördinatie en geheugen, wat zich vertaalt in een algemene verbetering van de functies van het zenuwstelsel.

Diana Horemans – zaakvoerster www.blink.pro

BBDays_ValeriePicard.jpg

Impact maken op Instagram

Bestaan jouw volgers nu voornamelijk uit familie, vrienden en kennissen? Of is het je gelukt om ‘wildvreemde’ mensen op de volgknop te laten drukken? Wat als ik je vertel dat het voor elke business mogelijk is om meer bereik en meer klanten te krijgen?

Bij sociale media, en Instagram in het bijzonder, draait het om de kracht van communities. Het gaat erom dat je jouw gelijkgestemden vindt. Zij maken namelijk vanzelf reclame voor je. Naast jouw ideale community speelt ook content een vitale rol. Daar is herhaling key. Wist je trouwens dat jouw volgers minstens 7 keer de boodschap dienen gezien te hebben alvorens ze stappen ondernemen? Geen wonder dus dat als je eenmaal iets aankondigt, de sales uitblijven.

Heb jij de ambitie te groeien? Woon dan zeker deze conferentie bij voor enkele hands-on tips.

Valérie Picard – zaakvoerster www.That’sCalledStrategy.be

BBDays_YuTinChen.jpg

Cosmetica: veilig of niet veilig?

Zijn cosmetica veilig? Zijn alle cosmetische ingrediënten veilig? Waarom is er controverse rond bepaalde ingrediënten?

Cosmetische producten die in de EU op de markt gebracht worden, behoren tot de meest veilige producten ter wereld. Deze producten worden sterk gereglementeerd en onderworpen aan een strenge risico-evaluatie.

Yu-Ting Chen, scientific advisor van DETIC zal het wetgevend kader schetsen voor cosmetica met speciale aandacht voor hormoonverstoorders en het verbod op dierproeven.

DETIC is de Belgisch-Luxemburgse vereniging van producenten en verdelers van cosmetica, detergenten, onderhoudsproducten, lijmen en mastieken, biociden en aerosolen.

Yu-Ting Chen – Technical & Regulatory Advisor Detic vzw – www.detic.be

10 u 30 - 11 u 15

BBDays_IngeDeceuninck.jpg

Skinimprovement & Skinalye

De kracht zit in het samenbrengen van sterke componenten.  Uw behandelingen en uw producten gaven nog nooit eerder dit resultaat.  Het perfecte huwelijk tussen product en het meest geoptimaliseerde intra- en extracellulaire communicatie door geavanceerde technieken.

Op basis van 8, 100% natuurlijke behandelplannen voor de meest voorkomende huidklachten brengen we uw resultaat naar het hoogste niveau.  Een lange termijnplanning met uw klant met blijvend resultaat en geen enkel gevaar op beschadiging of verzwakking van de huid.
Werk herstellend, immuniteitsversterkend & bouw weerstand op.

De combinatie van Salonbehandelingen en oefeningen (huidtraining) voor thuis was nog nooit zo belangrijk! Beiden zijn gewoon essentieel om een goed en natuurlijk bekomen resultaat lang te behouden.

1: Skinprovement (Salonbehandelingen)
Verhoog de kracht van je manuele behandelingen in combinatie met de eigen productlijn.
Leer top behandelwijzes om nog meer te bereiken dan voordien.

2: SkinAlyse (Thuis behandelingen & Coaching)
Op basis van een goede analyse en geheel gepersonaliseerd behandelplan halen we pas het meeste resultaat uit behandelingen samen met producten. Om resultaat te behouden is thuis onderhouden van uiterst groot belang. Leer iedere klant thuis uw producten beter en bewuster te gebruiken.

Natural Face Lifting – Inge Deceuninck – www.naturalfacelifting.be

11 u 30 - 12 u 30

BBDays_EmmyMattan.jpg

Demo Permanente Make-Up

Toe aan een carrièreswitch?

Be the change you wish to see in the world

Misschien is een carrière als Permanente Make-up Specialist wel helemaal jouw ding!

COMODA Cosmetics is onze warme uitnodiging naar partners in de beauty sector, om bewust om te gaan met hun lichaam en de natuur. Of het nu gaat om huidvriendelijke make-up, healthy skincare of vegan pigmenten voor permanente make-up.

Deze cosmetica bevat geen schadelijke ingrediënten en zijn lief voor jouw huid én veilig voor de natuur. De COMODA Academy stoomt je klaar voor een succesvolle toekomst. In de COMODA CLINIC zijn we gespecialiseerd in Permanente Make-Up, dit onder ons eigen label PMU Specialist.

Wees welkom tijdens onze demo PMU voor meer info!  Emmy Mattan – zaakvoerster Comoda – www.comoda.be

12 u 45 - 13 u 30

BBDays_KristofJacobs.jpg

Huidverzorging voor tieners bij FYI: skincare

Lisine Cosmetics, partner van schoonheidssalons sinds 1972, zette haar 50 jaar expertise in voor de ontwikkeling van huidverzorgingsproducten voor tieners.


Lisine voerde een uitgebreid onderzoek naar huidproblemen van tieners en naar hun noden en wensen.


De daaropvolgende ontwikkeling van passende producten gebeurde in samenwerking met een groep tieners en schoonheidsspecialistes. Dit gamma van zes budgetvriendelijke producten kreeg de naam ‘FYI: skincare’ en biedt een eenvoudige maar effectieve huidverzorgingsroutine op maat van de tienerhuid.

Kristof Jacobs – www.lisine.com

14 u 00 - 15 u 00

BBDays_Cosmelan.jpg

Cosmelan® Nr1 wereldwijd voor melasma en pigmentatie

Cosmelan® is een exclusieve depigmentatiemethode die een combinatie van werkzame stoffen met wetenschappelijke bewezen doeltreffendheid bevat.

Cosmelan garandeert dat 95% van het diepliggend melasma zal verwijderd worden. Het heeft een intensief corrigerend effect dat de overproductie van melanine in de melanocyten reguleert, het ontstaan van nieuwe pigmentvlekken afremt en onder controle houdt.

Deze professionele depigmentatiemethode zorgt voor langdurig en optimaal resultaat bij elk huid, en fototype.

www.aesthetic-solutions.be Volg zeker onze demo op de werkvloer door onze experten.

15 u 30 - 16 u 00

BBDays_AnnabelBruneel.jpg

Creatie van jouw Vision Board als voorbereiding voor jouw unieke branding toegepast in het interieur van jouw zaak

Master Workshop voor mensen uit de BeautySector die zich met hun Branding willen onderscheiden en zichtbaar worden voor hun ideale klant. Daarna ga je aan de slag met je unieke logo en huisstijl, die je ook kan toepassen in het interieur van jouw zaak.

Leer waar jij jou kan in onderscheiden, wat je wilt bereiken en waarvoor je staat. Wanneer je de juiste uitstraling hebt, kan je deze consistent toepassen, zo kom je tot een uniek en sterk imago.

Annabel Bruneel – zaakvoerster www.annabelgraphics.be

icoon-user.png

€35 bij het gebruik maken van de kortingscode Bizz20. Anders betaalt u €50.

Deze prijs houdt in

  • Ontvangst met koffie/fruitsappen buffet
  • Broodjeslunch onder de middag
  • Overhandiging merkengids van de aanwezige merken
  • Vrije toegang tot alle workshops en conferenties
icoon-klok.png

24 april 2022
10:00 tot 17u00

icoon-map.png

Holiday Inn Express
Akkerhage 2
9000 Gent

icoon-ticket.png

Deze dagen zijn enkel toegankelijk voor gekwalificeerde schoonheidsspecialistes met ondernemingsnummer of volwassenenonderwijs die een gezonde nieuwsgierigheid aan de dag leggen voor nieuwe zaken of zich willen vervolmaken.

Hoe te bereiken?

Handig gelegen nabij de E17 snelweg op slechts 4 km van het middeleeuwse centrum van Gent, is het hedendaagse Holiday Inn Express Gent uw uitvalsbasis voor het verkennen van de regio Vlaanderen.

Met de auto vanuit Antwerpen

Autosnelweg E17 volgen richting GENT / KORTRIJK.
Neem afrit 9 UZG. Volg CENTRUM NIET.
Bij afslag 9 gaat u links de brug over. Het hotel ligt nu aan uw rechterhand.

Met de auto vanuit Brussel

Neem de oprit naar de R20
Weg vervolgen naar A10
Houd de richting E17/Antwerpen/Gent aan
Neem afslag 9- UZ Gent
Hotel is nu net voor je.

Met de auto vanuit Oostende

Autosnelweg E40 volgen richting GENT / BRUSSEL.
Bij knooppunt ZWIJNAARDE E17 volgen richting ANTWERPEN. Blijf op de rechter rijstrook.
Neem na 500m de eerste afslag nr. 9 H-UZG. Hotel is nu voor je.

Holiday Inn Express
Akkerhage 2
9000 Gent

PARKEREN

-Beperkte beveiligde parking met slagbomen (betalend: 19 EUR).
-Extra publieke parking GHELAMCO op ongeveer 7 min wandelen.

Dit hotel is GROENE SLEUTEL gecertifieerd en biedt een oplaadpunt voor elektrische voertuigen aan.

Met het openbaar vervoer

U kunt Holiday Inn Express Gent bereiken via de reguliere treindiensten tussen Brussels Airport en het station Gent Sint-Pieters, op slechts drie kilometer van het hotel.

Vanaf station Gent Sint Pieters:

Neem Bus 19 (Perron 11)
Stap uit bij Gent Proeftuinstraat
4 minuten lopen naar het hotel

enkele sfeerbeelden van de beautybizzdays in antwerpen op 5 september 2021