24 april 2022 | Hotel Van Der Valk Ghelamco Gent

Beautybizz Days Antwerpen logo

De belangrijkste dag van het jaar voor schoonheids-specialistes die wakker liggen van hun beroep.

24 april 2022
Hotel Van Der Valk Ghelamco Gent​

Beautybizz Days Antwerpen logo

De belangrijkste dag van het jaar voor schoonheids-specialistes die wakker liggen van hun beroep.

Het event voor de beauty en wellness sector

Het concept is zeer simpel: in sfeervolle vergaderzalen in luxueuze hotels kan je in een coronaproof expositieruimte genieten van demonstraties en mini-conferenties, netwerkmomenten rond koffiepauzes.

De ideale kans om (opnieuw) in contact te treden met je leverancier. Er zullen tal van exposanten aanwezig zijn, uit de meest uiteenlopende domeinen. Zij focussen op hun recente ontwikkelingen en presenteren hun laatste nieuwe behandelingen, toestellen, producten en technieken. Tijdens deze dag krijg je uitgebreid de kans om met de leverancier in overleg te gaan, zonder drukte. Daarbovenop kan je deelnemen aan vakinhoudelijke lezingen en interessante workshops waarvan je een hoop inspiratie mee naar huis neemt.

Dit evenement vindt plaats op 24 april in Hotel Van Der Valk bij Ghelamco, Gent.

enkele sfeerbeelden van de beautybizzdays in antwerpen op 5 september 2021

Beautybizz Days Antwerpen exposanten

Ontdek onze
exposanten

pijl
Beautybizzdays Ioon conferenties

Ontdek onze
conferenties

pijl
Beautybizzdays Ioon workshops

Ontdek onze
workshops

pijl
Beautybizz Days Antwerpen praktische zaken

Praktische
zaken

pijl

Dit is een overzicht van de conferenties op de vorige BeautyBizzDays. Voor de BeautyBizzDays in Gent mag u een gelijkaardig aanbod verwachten.

Katrien De Vlieger Creadvise Beautybizzdays Brugge

Color up your brand dankzij Canva

Hoe creëer je een professionele branding of huisstijl die echt bij jou en jouw business past? Zoals de titel zegt, kleur is alleszins 1 belangrijk aspect. Kleur straalt, trekt aan, vertelt iets. Maar er is meer…. En hoe kan jij jouw branding zelf gaan toepassen in al jouw communicatie? Canva is dé ontwerptool waarmee je zelf met veel gemak creatief aan de slag kan. Éenheid en herkenbaarheid maakt van jouw merk een visueel sterk merk.
Jelle Sauwen Salonkee Beautybizzdays

When digital supports beauty business

Door middel van allround digitaal systeem efficiënter te werk gaan en meer tijd vrijmaken voor wat écht telt, jullie geliefde klanten. De service level en online zichtbaarheid drastisch verhogen via een dynamische en personaliseerbare digitale vitrine, alsook de geheimen om gericht klanten te gaan activeren en rekruteren.
Ilse Van Drom Celestetic Beautybizzdays Brugge

Gefocaliseerde ultrasonen (HiFu) : een niet chirurgische behandeling voor huidverstrakking en bodycontouring.

De komende jaren is HIFU bezig aan een stevige opmars in de beautybranche, en dat is geen toeval want het is één van de efficiëntste niet-invasieve technologieën die diepe rimpels en verslapte huid aanpakt. HIFU kan u toepassen op zowel het gelaat als het lichaam. Daarnaast hoeven klanten ook nooit lang te wachten op resultaat, die is namelijk al meteen zichtbaar na de eerste behandeling!
Beautybizzdays Detic Yu-Ting Chen

Cosmetica: veilig of niet veilig?

Zijn cosmetica veilig? Zijn alle cosmetische ingrediënten veilig? Waarom is er controverse rond bepaalde ingrediënten?

Cosmetische producten die in de EU op de markt gebracht worden, behoren tot de meest veilige producten ter wereld. Deze producten worden sterk gereglementeerd en onderworpen aan een strenge risico-evaluatie. Yu-Ting Chen, scientific advisor van DETIC zal het wetgevend kader schetsen voor cosmetica met speciale aandacht voor hormoonverstoorders en het verbod op dierproeven.

DETIC is de Belgisch-Luxemburgse vereniging van producenten en verdelers van cosmetica, detergenten, onderhoudsproducten, lijmen en mastieken, biociden en aerosolen.

Beautybizzdays Barbara Van den Bunder

Holistic Chrystal Healing, de voordelen van Jaderollers en Gua Sha gelaatsmassage in het salon.

Geloof jij in een holistische aanpak?
Je bent je bewust van het feit dat een mooie huid samenhangt met heel wat andere factoren dan enkel goede huidverzorgingsproducten?
Wil jij huidverjonging aan je klanten bieden op een heel eenvoudige, natuurlijke manier zonder toestellen, naalden of agressieve producten?

Dan is deze conferentie van Studio Puur over Chrystal Healing echt iets voor jou!

Je leert waarom de eeuwenoude techniek van acupressuur zo efficiënt is. Je krijgt inzicht in de achterliggende filosofie rond edelsteenrollers en gua sha.

Thats Called Strategy marketeer Beautybizzdays Brugge

Impact maken op Instagram

Bestaan jouw volgers nu voornamelijk uit familie, vrienden en kennissen? Of is het je gelukt om ‘wildvreemde’ mensen op de volgknop te laten drukken? Wat als ik je vertel dat het voor elke business mogelijk is om meer bereik en meer klanten te krijgen?

Bij sociale media, en Instagram in het bijzonder, draait het om de kracht van communities. Het gaat erom dat je jouw gelijkgestemden vindt. Zij maken namelijk vanzelf reclame voor je. Naast jouw ideale community speelt ook content een vitale rol. Daar is herhaling key. Wist je trouwens dat jouw volgers minstens 7 keer de boodschap dienen gezien te hebben alvorens ze stappen ondernemen? Geen wonder dus dat als je eenmaal iets aankondigt, de sales uitblijven.

Heb jij de ambitie te groeien? Woon dan zeker deze conferentie bij voor enkele hands-on tips.

Kathleen Hooge

Kan dat? Yes, my lady, dat kan!

Dat 2020 een bizar jaar was, hoeft niemand nog te vertellen.
In deze lezing leer ik jou hoe je, in de toekomst, omgaat met ‘crisissen’.

Hoe zorg je ervoor dat jij én je salon stevig overeind blijven als er nog eens een storm over ons land raast (lees: Corona of iets anders….) ?

Ik vertel je hoe ik 2 bankencrisissen, een scheiding én (recent nog) Corona met glans doorstond met mijn instituut.
Dat deed ik aan de hand van mijn 7 stapstenen! Wat zijn die 7 stapstenen? ….
Kom zeker luisteren, dan verklap ik je mijn geheim … shhhhhhhh … niet verder vertellen.

Dit is een overzicht van de workshops op de vorige BeautyBizzDays. Voor de BeautyBizzDays in Gent mag u een gelijkaardig aanbod verwachten.

Mesoestetic Beautybizzdays Brugge

Cosmelan® Nr1 wereldwijd voor melasma en pigmentatie

Cosmelan® is een exclusieve depigmentatiemethode die een combinatie van werkzame stoffen met wetenschappelijke bewezen doeltreffendheid bevat.
Cosmelan garandeert dat 95% van het diepliggend melasma zal verwijderd worden. Het heeft een intensief corrigerend effect dat de overproductie van melanine in de melanocyten reguleert, het ontstaan van nieuwe pigmentvlekken afremt en onder controle houdt.
Deze professionele depigmentatiemethode zorgt voor langdurig en optimaal resultaat bij elk huid, en fototype. 

Volg zeker onze demo op de werkvloer door onze experten.

FINAAL (3)

Creatie van jouw Vision Board als voorbereiding voor jouw unieke branding toegepast in het interieur van jouw zaak

Master Workshop voor mensen uit de BeautySector die zich met hun Branding willen onderscheiden en zichtbaar worden voor hun ideale klant. Daarna ga je aan de slag met je unieke logo en huisstijl, die je ook kan toepassen in het interieur van jouw zaak. Leer waar jij jou kan in onderscheiden, wat je wilt bereiken en waarvoor je staat. Wanneer je de juiste uitstraling hebt, kan je deze consistent toepassen, zo kom je tot een uniek en sterk imago.
EMT spierstimulator Celestetic Beautybizzdays Brugge

Getonede spieren en lokaal vetverlies met EMT

Terwijl EMT (Elektro Magnetische Tesla spierstimulator) nog steeds aan een opmars bezig is, zijn de vroege vogels van deze trend razend enthousiast over de resultaten. Dit handsfree apparaat is ideaal voor lichaamstypes die op zoek zijn naar prominentere en sterke spieren.

Tijdens een behandeling van 30 minuten spannen de spieren maar liefst 30.000 keer op, wat nooit te behalen is met een klassieke training.

Een extra pluspunt? Ook lokale vetophopingen kan u met de EMT Bodyshape targetten!

Henna Brows Lisine Beautybizzdays Brugge

Henna Brows om weg van te dromen

Deze techniek is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren, maar ook de huid verft.
Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en mooier in vorm.

Door middel van brow mapping gaan we eerst de ideale wenkbrauwvorm definiëren.
Daarna brengen we de henna aan en afhankelijk van het gewenste kleur laten we het product 5-20 min inwerken.

Het resultaat: strakke, volle en mooi gedefinieerde wenkbrauwen!

FINAAL (4)

Huidverjonging en Huidverbetering door Bindweefselmassage

Wist u dat u dit allemaal op een manuele manier kan?
Bereik de mooiste, veiligste & meest natuurlijke resultaten in het gezicht door deze geheel vernieuwende totaalaanpak waar zowel het
bindweefsel en de andere huidlagen, het spierweefsel, het botweefsel, het lymfestelsel en de celenergie worden gestimuleerd.

Volg onze workhop en krijg een Live demo van alle Academy behandeltechnieken die uw salon naar een volgend level brengt. Daarnaast nemen we u tijdens onze workshop ook interactief mee met in onze techniek voor thuis: Sculpture Club, Anti-Aging @ Home.

Natural Face Lifting Academy leidt u op tot onderscheidend Beautician in deze manuele technieken ter verjonging van het gelaat en verbetering van de huid.

icoon-user

€35 bij het gebruik maken van de kortingscode Bizz20. Anders betaalt u €50.

Deze prijs houdt in

  • Ontvangst met koffie/fruitsappen buffet
  • Broodjeslunch onder de middag
  • Overhandiging merkengids van de aanwezige merken
  • Vrije toegang tot alle workshops en conferenties
icoon-klok

24 april 2022
10:00 tot 17u00

icoon-map

Hotel Van Der Valk
Akkerhage 10
9000 Gent

icoon-ticket

Deze dagen zijn enkel toegankelijk voor gekwalificeerde schoonheidsspecialistes met ondernemingsnummer of volwassenenonderwijs die een gezonde nieuwsgierigheid aan de dag leggen voor nieuwe zaken of zich willen vervolmaken.

Hoe te bereiken?

Met de auto vanuit Antwerpen

Rijd op de Amerikalei/N113
Voeg in op de E34
Houd de richting R4/UZ Gent/Oostende/Brussel/E17 aan
Neem afslag 9 en volg de borden UZ Gent
Neem op de rotonde de 4e afslag naar de Corneel Heymanslaan
Sla rechtsaf naar de Akkerhage

Met de auto vanuit Brussel

Neem de oprit naar de R20
Weg vergolgen naar A10
Houd de richting E17/Antwerpen/Gent aan
Neem afslag 9- UZ Gent
Sla linksaf naar de Corneel Heymanslaan (borden naar Zelzate/R4/Haven 7000-9990)
Sla rechtsaf naar de Akkerhage

Hotel Van Der Valk
Akkerhage 10
9000 gent

 

Met het openbaar vervoer

Naast onze ideale locatie om ons met de wagen te bereiken vanuit alle grote steden in België, kan je ons ook zeer vlot bereiken via het openbaar vervoer.

Vanaf station Gent Sint Pieters:

Neem Bus 19 (Perron 11)
Stap uit bij Gent Proeftuinstraat
4 minuten lopen naar het hotel

©2021-2022 Beauty Bizz – Alle rechten voorbehouden

Bezoek onze website www.beautybizz.be