Estetika

Bestel nu je tickets voor Estetika

Beurzen, Estetika
Twee maal per jaar, in maart en oktober, komen duizenden schoonheidsspecialistes(n), pedicures, nagelstylistes(n), wellnessuitbaters, dermatologen,.. naar Brussels Expo om de nieuwste ontwikkelingen, trends, producten en behandelingen in hun branche te ontdekken, bestellingen te plaatsen en directe aankopen te doen.

B2B netwerkbeurs

De vakbeurs Estetika gaat dit voorjaar door van 10 – 12 maart. Op deze alom gekende benelux vakbeurs staat alles in het teken van beauty, podo, wellness en nails. ‘Een must voor de schoonheidsspecialiste die ondergedompeld wil worden in alle nieuwigheden en trends die de sector te bieden heeft’. Estetika is dan ook de ontmoetingsplaats in de Benelux voor zij die professioneel actief zijn in de schoonheidssector.

Centrale ligging

Deze vakbeurs wordt georganiseerd in hartje Brussel. Door de regelmaat en standvastigheid als gevestigde waarde heeft deze vakbeurs op de Heizel steeds dezelfde paleizen namelijk één en drie ter beschikking. Twee mooie paleizen met voldoende ruimte om zowel standhouders, publiek als randactiviteiten ruim plaats te geven.   Estetika biedt exposanten de kans om hun producten en behandelingen voor te stellen aan duizenden professionele bezoekers uit België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk.

Bestel nu je tickets met code BE 451 via www.estetika.be

Geef een reactie