Massagevakbeurs Hoevelaken

Massage-Complementair Vakbeurs

Beurzen, Communicatie en media, Massage-Complementair Vakbeurs, Massages, Massages, Massagetechnieken

Op deze specifieke vakbeurs volg je de ontwikkelingen en technieken als jij je beroepsuitoefening in de complementaire zorg wilt professionaliseren of starten.  Met elkaar geven we invulling aan het brede veld van alternatieve zorg, ondersteunend en aanvullend op de reguliere zorg.

De ‘Samen Natuurlijk Beter’ ontmoeting met ruim 100 exposanten vindt plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart in het Expo Hoevelaken. Net buiten Utrecht.

Kom kennismaken met diverse opleiders en leveranciers, woon de interessante massage of complementair lezingen en/of workshops bij, doe inspiratie op tijdens de vele behandelingen en demonstraties gericht op therapeuten en masseurs en laat je voorlichten over het nut van expertise en integratie van aanvullende producten, praktijkprofessie en behandelingen in je dagelijkse werkzaamheden.

Thema

Het thema voor 2018 is her(Ontdekken), til jezelf en jouw praktijk naar een hoger level. Voel jij beperkingen in je werkzaamheden of twijfel je aan tal van zaken? Loop je vast, is je omzet niet genoeg, waar blijven je klanten, kom dan naar de Vakbeurs om dé stap vooruit te zetten.

Volg dagelijks één van de 35 (gratis) workshops en of lezingen

Op vrijdag 16 maart speelt pianist Jan Vayne een stilteconcert ‘Moment voor jezelf. Hij laat jou tijdens zijn pianospel voelen wat aanraking middels tonen doet. Voor bezoekers van de beurs gratis bij te wonen maar zonder beursentree ook te boeken.

Bereikbaarheid

EXPO Hoevelaken ligt pal aan de A1, makkelijk te bereiken en gratis parkeren. Komt u liever met het openbaar vervoer, geen probleem het station ligt er naast.  Op de Massage-Complementairvakbeurs kun je jouw zintuigen losse teugels geven en je laten leiden naar de juiste bestemming.

Meer weten? Bezoek onze website: https://www.sooner.nl/

Beautybizz Actie

Geef de promotie code BIZZ in als je je registreert en je krijgt dankzij ons 5 € korting op de regsitratie.  Mooi meegenomen.

 

Geef een reactie