Yves Rocher Job Day - 18 mei 2016

Specifiek jobevent voor onze sector

Beurzen, Event, Jobs, Jouw Zaak

Het alomgekende merk en de expert in Plantaardige Cosmetica® Yves Rocher; start met een merkwaardig initiatief die ook voor jou best interessant kan zijn. Ben je op zoek naar een job met veel leuke, sociale contacten met bijhorende coaching en opleiding en waar je kan doorgroeien tot franchiseneemster of zelfs gerante. Kom dan zeker even langs op de Career Day die op woensdag 26 april in Brussel doorgaat.  In de voormiddag kan je langskomen als estheticienne en in de namiddag is er zelfs een heuse contactdag voor de scholen met hun laatstejaarsstudenten.  Tijdens de presentatie krijg je heel wat bruikbare tips aangereikt.

Het kan ook anders…

– Zou je liever dagelijks met jouw klanten actief bezig zijn dan met marketing, publiciteit, logistiek, … 

– Zou je graag jouw omzet laten groeien en in evenwicht brengen met een schoonheidsinstituut EN een winkel ?

– Ook voor laatstejaarsstudenten is dit een ideale springplank na het behalen van het diploma  voor een beginnende werkervaring.    

Programma woensdag 26 april

VOORMIDDAG :

– 9 u 30 : Ontvangst deelnemers

– 10 tot 11 u : Voorstelling Yves Rocher; de wereld van Plantaardige Cosmetica® en de verschillende carrière mogelijkheden.

– Question & Answer : individuele mogelijkheid om uw vragen te stellen aan de Yves Rocher verantwoordelijken

NAMIDDAG :

– 14 u 00 : ontvangst studenten  en/of leerkrachten

– 14 u 30  tot 15 u 30  : voorstelling Yves Rocher expert in Plantaardige Cosmetica® en career opportunities,

– Question & Answer : individuele mogelijkheid om uw vragen te stellen aan de Yves Rocher regio managers, coaches, HR verantwoordelijke.

 

Schrijf je wel op voorhand in !

Inschrijven kan via recruitment-be@yrnet.com en bovendien krijgt elke ingeschrevene een mooie goodiebag als aandenken.  Dus wacht niet langer !

Gelegenheidsadres : Koezio Dockxs Bruxsel – Werkhuizenkaai 163, 1000 Brussel Antwerpen – Vlot bereikbaar via tram en bus. Parkeren is betalend. 

Geef een reactie