Alle Beauty Award winnaars met Kim Kotter

Beauty Awards 2018 in Nederland

Bizzness, Schoonheidssalon van het jaar, Schoonheidsspecialiste van het jaar, Wedstrijd / Verkiezing

Gisterenavond werden tijdens een spectaculaire award ceremonie met een verrassende mix van  dans, theater en muziek de allerbeste schoonheidsspecialisten van 2018 in Nederland in de spotlight gezet. Zeven winnaressen mogen de titel Schoonheidsspecialist van het jaar, Schoonheidssalon van het jaar of Newcomer of the year een jaar lang vol trots dragen. Deze felbegeerde vakprijzen zijn een keurmerk voor kwaliteit, service en professionaliteit en inspireren ondernemers in de mooie beautybranche om zich optimaal te ontwikkelen. Bekroond om hun vakkennis, visie en ondernemerschap zijn:

 

Newcomer of the Year

Manuela van der Gugten van Blush & Co, Rijnsburg

www.blushandco.nl

 

Schoonheidssalon van het jaar (kleine salon: t/m 3 medewerkers)

Edith Naaijkens van PUUR Huidinstituut, Prinsenbeek

www.puurhuidinstituut.nl 

 

Schoonheidssalon van het jaar het jaar (grote salon: vanaf 3 medewerkers)

Heidi Olijerhoek van Babassu, Amsterdam

www.babassu.nl

 

Schoonheidsspecialist van het jaar regio noord

Bianca de Boer van Casa Belleza, Paterswolde

www.casabellezza.nl

 

Schoonheidsspecialist van het jaar regio midden/oost

Marloes van Maaren van Huidinstituut Etoile, Dronten

www.huidinstituutetoile.nl

 

Schoonheidsspecialist van het jaar regio zuid

Rianne Smits van Beauté de Prestige, Horst

www.beautedeprestige.nl

 

Schoonheidsspecialist van het jaar regio west

Mieke Kok van the art of skincare, Soest

www.theartofskincare.nl

 

Lovende juryrapporten

De winnaars gingen ook dit jaar weer naar huis met lovende juryrapporten. De kwaliteit in de branche groeit, zowel vakinhoudelijk als in ondernemerschap. “Ook dit jaar zijn er weer prachtige winnaars die in alles laten zien hoe belangrijk de rol van schoonheidsspecialist is”, benadrukt ook Frank Slangen, namens de organisatie. De salons en huidinstituten bieden een breed scala aan oplossingen voor allerhande cosmetische en cosmedische problemen. “Kennis, analyses, producten, apparatuur en technieken worden gecombineerd om het beste resultaat te behalen door deze vakvrouwen. Vanuit hun eigen visie op het vak en het ondernemerschap zijn ze succesvol. We verwachten dat ook dit jaar de getoonde ambities van de winnaars weer een stimulans zullen zijn voor de volgende generatie schoonheidsspecialisten”, concludeert Slangen.

Beauty Award behandeling

Ook de consument deelt mee in de feestelijkheden omtrent de Beauty Award. Niet alleen doordat de Beauty Award een keurmerk is voor kwaliteit en professionaliteit in een wereld waarin je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Ook hebben enkele genomineerde salons en professionals speciale Beauty Award behandelingen gecreëerd om deze eervolle nominatie te vieren, te zien op de genoemde websites.

Over Beauty Trade Professionals

Organisator Beauty Trade Professionals heeft als missie de professionalisering van de beauty-branche en zet zich daar op vele fronten voor in. De grootste Nederlandse vakbeurzen Beauty Trade Special en Beauty Trade Festival zijn naast de Beauty Award initiatieven van Beauty Trade Professionals.

Meer info : www.beauty-award.nl

Deel dit artikel !

Geef een antwoord