Vernieuwde uitgave : Uw huid

Boekenreviews, Wesbhop

GEBRUIK VOOR DIT BOEK UW COMMUNITYKAART MET DE KORTINGCODE BIZZ10 

Nog geen communitykaart, vraag deze snel aan https://www.beautybizz.be/lidkaart/

Vermijd de ontgoocheling van onaangepaste cosmetica dankzij een correcte huidanalyse. Kies uit een overaanbod aan mogelijkheden de verzorging die echt bij u past.

Uw huid dient niet alleen de consument. Ook de professionele schoonheidsspecialiste vindt hier nieuwe inzichten en een gedetailleerde beschrijving over de functie en de anatomie van dat complex orgaan. Een nieuwe accurate huidanalyse en huidtypologie met maar liefst 300.000 verschillende huidtypen wordt in het boek beschreven.

Dermato-chirurg Dr Ilan Karavani, een vermaarde naam in de wereld van esthetiek, zag vroeger tal van actrices, modellen maar ook zaken-én huisvrouwen zijn operatiestoel passeren.  Toch werd de wonderdokter zich de laatste jaren alsmaar meer bewust van het belang van een zachte aanpak van de huid. In 2008 legde hij de chirurgische handschoen naast zich en begon zich te verdiepen in de wereld van skin care. Jarenlange labostudies met observaties van de werking van een babyhuid tot een volwassen huid resulteerden in een gepatenteerd toestel voor een gepersonaliseerde huidmeting die zelfs huidtumoren detecteert.

TIP : Leg dit boek in uw wachtkamer voor uw klanten !

Geef een reactie