nationale schoonheidsspecialistenDag 600x375

Nationale Schoonheidsspecialisten Dag – 26 juni 2021

Event, Nationale-Schoonheidsspecialisten-Dag

Tijdens het laatste weekend van juni, meerbepaald op zaterdag 26 juni vieren we  de ‘Nationale-Schoonheidsspecialisten-Dag’.  Hiermee vraagt de organisatie van www.schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be, aandacht voor de niet-medische contactberoepen die tijdens deze grillige tijden van Corona verplicht zijn om meerdere maanden te sluiten.  Voeg daar ook nog eens het fenomeen ‘huidhonger’ aan toe dat bij velen van ons toeslaat en dan leek dit het geschikte moment  om meer  aandacht voor het werk van gediplomeerde schoonheidsspecialisten te vragen en het belang van een regelmatig bezoek aan het schoonheidsinstituut in de verf te zetten.

De schoonheidsspecialiste geeft jou steeds het beste huidadvies

Uit pure liefde voor alles wat met beauty, haar, stijl en wijsheid te maken heeft, is 26 juni wereldwijd uitgeroepen tot de Inter-Nationale Dag van de Schoonheidsspecialiste want jullie zorgen er nu éénmaal voor dat we er elke dag op ons best uitzien.

Waarom deze sensibiliseringsdag ?

Net zoals vele andere niet-medische contactberoepen heeft de schoonheidsspecialiste haar deuren dienen te sluiten gedurende bijna 5 maanden tijdens de twee laatste lockdowns van de Corona pandemie.  Voeg daar nog het feit aan toe dat onze huid het stevig heeft te verduren gehad tijdens de  lockdowns : thuis werken met verwarming, mondmaskers dragen, … En net daarom willen wij de sector van de schoonheidsverzorging een stevig hart onder de riem steken met deze welgmeende actie.

Hoe verloopt deze actie praktisch ? 

Om elke consument voeling te geven met de sfeer van schoonheidsinstituten worden tijdens deze Nationale-Schoonheidsspecialisten-Dag een huidanalyse en mini-gelaatsbehandeling van 1 uur aangeboden tegen een aantrekkelijk prijsje.  Een overzicht van de deelnemende instituten vind je binnenkort op www.Nationale-Schoonheidsspecialisten-Dag.be met hun respectievelijke actie.  In het straatbeeld zie je hun fraai bekleedde vitrines en worden er flyers verspreid naar de bevolking.  Je kan de marketingkit gewoon bestellen via www.nationale-schoonheidsspecialisten-dag.be, de kostprijs bedraagt 95  excl. BTW en verzendingskosten.

Deze actie wordt tevens gesteund door de sponsors van www.schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be

Wij van Sonar Media zullen dit persbericht ook nationaal gaan uitzenden ter ondersteuning.

Deel dit artikel !

Geef een antwoord