De zomer is in aantocht

Kijk jij ook zo al uit naar die volgende dagen met zomerse temperaturen, ik denk het wel.  We hebben het wel verdiend, maar niet zonder te smeren.  De zon is een bron van energie en leven. Echter blootstelling kan na verloop van tijd, zonder aangepaste bescherming, negatieve gevolgen hebben voor de huid. Keenwell stelt daarom haar nieuwste packs met zonneproducten voor. 

Om de huid na het zonnen intens te kalmeren en te verzorgen stellen we onze gloednieuwe
zomerbehandeling voor. Daarom is er nu de multi-beschermende Bi-phase Lotion (Dry – Touch) SPF50 van het Spaanse Keenwell met Innovatieve fotoprotector in bifase textuur. Met onmiddellijke absorptie, onzichtbare finish, en zijdezachte droge touch. Geschikt voor alle huidtypen.

Hoe het werkt:
Met thermo-foto-immunoprotectieve werking beschermt het actief tegen zonnestraling straling: UVB, UVA, blauw- en infraroodlicht. Het stimuleert eveneens de antioxidantverdediging, herstelt het collageen, bevordert de barrièreregeneratie en neutraliseert schadelijke effecten
van blootstelling aan de zon om op een veilige en effectieve manier de natuurlijke bruine kleur van de huid te activeren.

Meer info www.bellux-cosmetics.be