aesthetic solutions 2

Er beweegt wat bij AES!

Actueel, Corona virus, Distributeur in de kijker, Geen categorie

Niet bij de pakken blijven zitten maar aanpakken! Dat is de kernboodschap van Ingrid Vander Zijpen, CEO van Aesthetic Solutions® in Relegem, invoerder en distributeur van onder andere de behandelsystemen en cosmedische producten Mesoestetic® Pharma Group voor de Benelux.

De juiste alternatieven bieden in uitdagende tijden

Positief denken ook tijdens de coronacrisis: dàt is het credo bij Aesthetic Solutions®. Met andere woorden: blijven groeien en telkens uitpakken met nieuwe ontwikkelingen, extra inzet én de juiste alternatieven voor elke partner.

Daarom kiest Ingrid Vander Zijpen er resoluut voor om vandaag nog meer te investeren in de uitbreiding van haar team. Enthousiaste nieuwe medewerkers waaronder een nieuwe customer service medewerker, een back office assistent, twee extra account managers voor de Benelux, slagen erin om haar partners nog meer aandacht en service te bieden o.a. door wekelijkse live webinars. En in Nederland is A\S op zoek naar een extra huidtherapeut om trainingen te geven specifiek voor de huidtherapeuten, zodat zij ook van onze medische opleidingen kunnen genieten.

Meer dan ooit is Ingrid’s visie om kennis, creativiteit, ondersteuning en inspiratie door te geven zodat zij haar partners kan helpen om naar de Next lLvel door te groeien.

Wat is Mesoestetic® Pharma Group?

Het Spaanse merk waar Ingrid Vander Zijpen al 10 jaar mee werkt is al meer dan 35 jaar producent van een compleet gamma innovatieve, multifunctionele afslanking- en anti-aging producten. Het gamma werd specifiek ontworpen voor huidtherapeuten, de betere schoonheidsspecialisten en artsen.

In tegenstelling tot een traditioneel cosmeticamerk mag Mesoestetic® vanuit haar farmaceutische achtergrond met hoogwaardige ingrediënten werken, met een hogere concentratie aan werkzame stoffen. Door die veilige, zeer betrouwbare medische ondersteuning biedt het merk snellere en doeltreffendere resultaten voor elk huidprobleem. Mesoestetic® Pharma Group is het enige farmaceutische bedrijf in Spanje dat medische hulpmiddelen van klasse III vervaardigt voor intradermale toediening voor de esthetische geneeskunde. Alle producten die het ontwikkelt, hebben de medische ISO EN CE-markering.

What’s new?

epigenitica aesthetic solutions Epigenetica als nieuwe toverwoord in de esthetische wereld. Wat is het? Epigenetica, de wetenschap van de toekomst in de esthetische wereld, bestudeert het effect van genen op de ontwikkeling van het organisme, dus ook op het verouderingsproces. In samenwerking met het Spaanse Instituto Josep Carreras dat gespecialiseerd is in epigenetica werd bij Mesoestetic® de eerste anti-aging reactivator ontwikkeld die werkt volgens een epigenetisch mechanisme: het meso epigen systeemtm complex. Het bevat shikiminezuur, olijfzuur en isoquercetine en stimuleert de celregeneratie mechanismen.  Op basis van een uniek analysesysteem waarbij epigenetische mechanismen in kaart worden gebracht, krijg je een 100 % gepersonaliseerd behandelingsprotocol, dat ageert op de ’switch’ schakelaar die genen activeert of blokkeert wat resulteert in huidverjonging.

Hoe ziet de toekomstvisie van AES eruit?

ESTHETISCH ONDERNEMEN was, is en blijft de AES visie en dankzij deze vastberadenheid is het geworden wat het vandaag is: een snelgroeiend bedrijf dat een medisch totaalconcept biedt voor esthetisch artsen, dermatologen, huidtherapeuten en de betere schoonheidssalons die écht resultaat wensen te bieden. Op al die fronten wil Ingrid de signatuur “esthetisch ondernemen” waarmaken. Ingrid: “En als bedrijf willen we de benchmark belichamen van deze manier van werken.”

#the original often imitated, never duplicated

Kitty Cockuyt

Deel dit artikel !

Geef een antwoord