Nieuwe showroom bij Celestetic

Dit is Belgisch…

In de lokalen van de Celestetic Academy in Zaventem hadden we een gesprek met Sales Manager Ilse Van Drom: “Het klopt dat Celestetic vandaag een van de weinige Belgische cosmetica merken is op de markt. Van bij het begin heeft Celestetic ervoor gekozen om technologische innovaties te combineren met de laatste wetenschappelijke doorbraken om zo te komen tot cosmeceutische oplossingen voor artsen én schoonheidsspecialisten.” Oprichter en CEO Bernard Van Acker koos onmiddellijk voor een transparante aanpak, zowel bij de ontwikkeling van de eigen toestellen als bij de cosmeceutische producten. Ilse Van Drom: “Zo worden op de verpakkingen van de producten bijvoorbeeld niet alleen alle ingrediënten maar ook hun percentages aangegeven, wat uniek is op de markt.”

EMT CelesteticDe waaier aan oplossingen voor gezicht en lichaam die Celestetic biedt, varieert van een diepgaande reiniging met de Hydrapeel de oplossing van huidproblemen met fruitzuur peelings, Microneedling, Elektroporatie Meso, definitieve ontharing met de Diode Laser EpilPro+, Bio Led technologie en diepgaande vernieuwing van de huid met microneedling en het C-EM assortiment. Cellulitis en vochtophoping worden doeltreffend aangepakt met de roterende radiofrequentie van de BodyPerfect die drie verschillende technieken combineert: roterende en multipolaire radiofrequentie, lymfedrainage via aspiratie, mechanische massage en cavitatie, een techniek met ultrasone trillingen. De Ice Slim III op zijn beurt werkt met cryolipolyse waarbij vetten door koude worden aangepakt, de beste, niet-invasieve en niet-chirurgische manier om af te rekenen met ongewenst plaatselijk vet. In de eerste lockdown periode ontwikkelde het merk ook een Hydroalcoholische gel Pure Clean die gretig aftrek vond.

Unieke cosmeceuticals

Ilse Van Drom: “Om de werking van de toestellen te optimaliseren, ontwikkelde Celestetic ook een uitgebreide waaier aan wetenschappelijk onderbouwde, cosmetische producten voor professioneel- en thuisgebruik. De peelings bijvoorbeeld bevatten een combinatie van verschillende zorgvuldig ontwikkelde fruitzuren en andere ingrediënten. Veilig én werkzaam want alle producten werden aan klinische tests onderworpen. Voor het detox luik ontwikkelde Celestetic recent twee werkzame voedingssupplementen op natuurlijke basis die Neutraceuticals genoemd worden: een Appetite Controller, een eetlustremmer voor het bestrijden van het hongergevoel en de Weight Control die de vetverbranding stimuleert en het vasthouden van vocht bestrijdt.” Een absolute topper in het Celestetic gamma is de niet-chirurgische lifting met de HIfU Ultralift II die werkt met geluidsgolven die de cel vernieuwing stimuleren, de synthese van collageen en elastine bevorderen, collageenvezels flexibeler maken en overtollige vetweefsel efficiënt aanpakken.

 

Ruime waaier aan opleidingen

Ilse Van Drom: “De Celestetic Academy verzorgt heel uiteenlopende opleidingen om de schoonheidsspecialiste optimaal te ondersteunen, momenteel worden ze gegeven in veilige bubbels van 6.”

www.celestetic.be

door Kitty Cockuyt