Kleinschalige informatiedag gaat door in CORONAPROOF omgeving

Actueel, Beauty Bizz Day, Beautybizz Day 5 september Antwerpen, gastspreker, Geen categorie, workshop

Je ontving van ons reeds een uitnodiging voor de Beautybizz Day 2021 dat doorgaat op zondag 05 september 2021 in het Antwerp Crowne Plaza. Mocht je nog steeds interesse hebben, er zijn nog plaatsen beschikbaar, vandaar deze kleine reminder.

We nodigen je graag uit voor een leerrijke editie gevuld met straffe exposanten, fascinerende workshops en inzichten van gastsprekers uit de sector. Want dit jaar draait alles rond ‘Give a laday the right Beauty Tools and she can conquer the World’

Je krijgt toegang tot het meest leerzame Beauty event van het jaar voor slechts 20 € (ipv 35 €) met de kortingscode Bizz40. Schrijf je snel in via de website en vertrek diezelfde dag met pakken knowhow en kennis om je schoonheidsinstituut een ware Boost te geven.

Wat staat je die dag te wachten? Een ware netwerkdag door en voor Beauty experten ter zake met onder andere:

• Inspirerende sprekers met thema’s als HIFU, Face Lifting, Social Media, Canva, Coaching, …
• Boeiende cases die worden toegelicht
• Insights van conferentiesprekers
• Een lekkere lunch & versnaperingen
• Tijd om te netwerken met collega’s en exposanten
• Een leuke babbel op de meer dan 25 standen

Kortom, het wordt een leeerijke dag! Don’t miss out. Op de website van www.beautybizz.be kan je de meest recente update van het programma te allen tijde vinden, net als andere praktische informatie.

COVID SAFETY 

UPDATE  20 08 21

Daar ook wij als organisator alle geldende maatregelen dienen op te volgen omtrent Covid zijn wij niet langer genoodzaakt  om een Corona Safety Pass te vragen.   Wij mikken op 200 bezoekers en vallen hiermee binnen de geldende wetgeving van 20 augustus 2021.  Wij willen onze bezoekers en exposanten uiteraard altijd in beveiligde omgeving laten genieten.  

Het hotel voorziet verder nog steeds in alocholgel op verschillende plaatsen.   Het dragen van mondkapje is niet meer nodig en afstand houden wordt uiteraard nog steeds aangeraden.  

 

 

Deel dit artikel !

Geef een antwoord