LPG systems lanceert een nieuwe lijn van ethische cosmetica en nutricosmetica

Als merk dat zich inzet voor een holistisch concept van schoonheid, onthult LPG Systems nieuwe cosmetica en nutricosmetica die perfect
aansluiten bij de filosofie die het merk al meer dan 35 jaar hanteert: verantwoorde en evenwichtige schoonheid.

Wat maakt het merk LPG® zo uniek?
De synergie tussen geavanceerde technologie en nieuwe hightech huidverzorgingsproducten voor het ACTIVEREN – STIMULEREN – BEHOUDEN van de belangrijkste cellen van ons lichaam.

DANKZIJ EEN GLOBAAL “IN & OUT”-CONCEPT
Op de grens tussen gezondheid, welzijn en esthetiek, maakt deze visie van schoonheid integraal deel uit van het DNA van het merk. LPG
Systems heeft schoonheid altijd al beschouwd als een volledig lifestyleconcept, niet als een combinatie van behandelingen.
Dat is de reden waarom LPG Systems heeft besloten om zijn bestsellers opnieuw te formuleren. Zo biedt het merk geavanceerde, innoverende producten aan. Het assortiment wordt aangevuld met nieuwe huidverzorgingsproducten die ontwikkeld worden om de voordelen van de endermologie®-programma’s te optimaliseren.

Ons oog op onze redatie viel voornamelijk op de Body Shaping gel en cream.

VOOR LIEFHEBBERS VAN FRISHEID = BODY SHAPING GEL
Deze zijdezachte gel wordt snel door de huid opgenomen en laat een aangenaam fris gevoel op de huid achter.

VOOR LIEFHEBBERS VAN COMFORT = BODY SHAPING CREAM
Een romige textuur die de huid alle voeding geeft die ze nodig heeft.

EEN UNIEK OLFACTORISCH KENMERK
In samenwerking met onze parfumeurs, die gespecialiseerd zijn in de gevoelige huid, werd een olfactorische sensatie ontwikkeld voor de nieuwe LPG® huidverzorgingsproducten.
Een sterk kenmerk, dat een essentieel onderdeel vormt van de LPG® multisensoriële ervaring.
Een elegante geur met bloemige en fruitige noten van mandarijn, zwarte bes en knisperend groen fruit die opent in een bloemig hart van jasmijn, roos en oranjebloesem en eindigt op een warme basis van sandelhout en witte muskus.

DE SLEUTELS TOT SUCCES
Breng LPG® endermoslim huidverzorgingsproducten ’s morgens of ’s avonds aan door gedurende enkele minuten langzame en ronddraaiende bewegingen te maken, met focus op de te behandelen zones (dijen, billen of buik naargelang de behoefte) om de verwachte werking te versterken (vetafgifte, versteviging of drainage).

Meer info : www.endermologie.com