Schoonheidsspecialiste 2.0

Actueel, Boekenreviews, Coaching, Communicatie en media, Geen categorie

Verander uw instituut in een goudmijn!

Na als trainer en verkoper meer dan 3000 schoonheidsinstituten te hebben bezocht en haar eigen salon in 2007 te hebben geopend, vervult Aurore Lemoine haar droom door haar ervaring te delen in haar allereerste boek Schoonheidsspecialiste 2.0: ” Verander uw instituut in een goudmijn! ”   Weliswaar op dit ogenblik nog in het Frans.  

Ontdek dit boek dat tips verzamelt om je beautybusiness op te bouwen of te boosten en geniet van de anekdotes in de rubriek “little story”.

Aurore deelt haar ervaring in 9 hoofdstukken en brengt je essentiële sleutels om je te ontwikkelen en te inspireren op het gebied van welzijn en schoonheid.

 

 

Enkele fragmenten uit het boek

Hoe voorkom je annuleringen of “No show”?

 

 

67.1. SMS-herinnering

Sommige softwares beheren je afspraken en sturen een herinnering per sms de dag ervoor; anderen, meer verfijnd, sturen bovendien een bevestigingsmail zodra de afspraak is gemaakt met zijn inhoud.

67.2. Online stortingen

Sommige softwares zijn ontworpen om een ​​aanbetaling te vereisen gedurende het reserveren van een behandeling of zelfs de totale betaling.

Op deze manier voelt de cliënte zich meer betrokken bij het respecteren van het tijdstip, het type en de duur van de gekozen behandeling.

 

Je kan dit boek bestellen aan de prijs van 55.66 €via haar site : www.aurorelemoine.com

Deel dit artikel !

Geef een antwoord