Schrijf je nu al in voor de Beautybizz Day van Brugge in november

Actueel, Beauty Bizz Day, Beauty Bizz Day 14 november Brugge, Geen categorie

Velen onder jullie hebben intussen de smaak te pakken van de Beautybizz Day.  Heb jij de datum van de volgende nog niet genoteerd in je agenda, noteer dan snel 14 november.

De Beauty Bizz dag is dé ideale kans om in contact te treden met je leverancier of om een nieuwe invalshoek voor je zaak te ontdekken. Op de eerste editie in Antwerpen waren 26 exposanten aanwezig uit de meest uiteenlopende domeinen waar het schoonheidsinstituut mee te maken krijgt: nieuwe toestellen, technieken of merken, behandelstoelen, een online boeking programma, hoe leer je je zaak te promoten op Instagram, enz. Tijdens deze dag kregen de deelnemers die uit alle hoeken van België kwamen, ook uitgebreid de kans om een persoonlijk onderhoud met de standhouders te hebben, zonder drukte of aanschuiven.

Maar ook in Brugge zijn meer dan 25 exposanten aanwezig en zij maken er een erezaak van je te ontvangen in de beste condities in het luxueuze hotel Van der Valk in Oostkamp. (net tegen de E40 en niet ver van Brugge)  Onze bezoekers van de vorige editie gebruiken graag trefwoorden zoals kleinschalig, gemoedelijk, toegankelijk, luisterbereidheid.  Wil ook jij genieten van deze netwerkdag aan de voorkeursprijs van 20 €, gebruik hiervoor de kortingscode Bizz15 en kom een dagje genieten onder collega’s.  Klik hier voor een ticket.

Het conferentie- en workshop programma is nu al gekend en kan je rustig bekijken via deze link

 

Deel dit artikel !

Geef een antwoord