Men3

7 redenen waarom je als professional men³ moet kennen

Gelaat, mannen, Mannenverzorging

MEN³ werd in de eerste plaats ontwikkeld voor mannen met problemen ter hoogte van de baard zoals huidschilfers, baardroos, eczeem, jeuk, rode vlekken, baardroos, extreem droge huid, psoriasis, folliculitis & (Seborroïsche) dermatitis…

Daardoor kan MEN³ uiteraard ook gebruikt worden door elke man die zich met kwaliteitsproducten wil scheren, zijn baard mooi wil aflijnen en /of toekomstige huid- en baardproblemen wil vermijden.

Een gezonde baardstreek, dat wil toch elke man (en zijn partner😉)  niet? Als huidexpert ben jij daarom het best geplaatst. Waarom zou jij deze markt dan zomaar laten liggen?

Heb jij (nog) geen mannelijke klanten in jouw salon? Al eens gedacht aan al jouw vrouwelijke klanten die ook liefst kwalitatieve scheer- en verzorgingsproducten voor hun partner willen aankopen bij jou? Waarom kiezen zij zelf kiezen kwaliteitsproducten en niet voor hun partner? Juist… omdat je deze (nog) niet aan zichtbaar aanbiedt. MEN³ is hot en de ideale start om jouw expertise in MENcare in de verf te zetten. De belangrijkste 7 redenen waarom je MEN³ zeker zou moeten kennen.

Reden 1: Zuivere en werkzame ingrediënten

Alle ingrediënten in de MEN³ producten werden zorgvuldig geselecteerd omwille van de wetenschappelijke bewezen resultaten. De formules van MEN ³ zijn 100% zuiver, biologisch en hypoallergeen. Ingrediënten als parabenen, minerale oliën,  Natrium lauryl sulfaat , …zitten er uiteraard niet in. Conserveermiddelen zijn afwezig of tot een minimum herleid. Dit is mogelijk omdat de verpakking ( het 5-lagig zwarte glas)  op een natuurlijke manier kiemen en bacteriën buiten houdt.

De subtiel aantrekkelijke MEN³ – geur is bovendien het eerste 99.9% hypoallergeen en afkomstig uit het meest gerenommeerde parfumlabo ter wereld.

Reden 2: MEN³ scheert Gladder

MEN³ scheert niet enkel gladder, de baard blijft ook veel langer weg.

Reden 3: MEN³ scheert Gemakkelijker 

Hoezo gemakkelijker? Neem eens een kijkje op dit videokanaal: of volg eens een #coronaproof  ‘skin&shave opleiding’ en leer snel alle tips en tricks die je voorheen nooit kende.

Reden 4: MEN³ is Goedkoper?

Goedkoper? Ja hoor! Iets prijziger bij de aankoop, maar op jaarbasis bespaar je 90% van je totaal scheerbudget in vergelijking met de klassieke scheerschuim bus + cartridge mesjes. Doe zelf de test.

Reden 5:  We houden van het milieu

Alle MEN³ flacons zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar zwart glas.

Reden 6: Dierproefvrij en diervriendelijk.

MEN³ producten zijn niet getest op dieren. De MEN³ scheerborstel is vervaardigd uit de manen van een zwart raspaard en is kwalitatief vergelijkbaar met het prijzige silvertip dassenhaar.

Reden 7: 100% Belgisch 

MEN³ wordt geproduceerd in een Belgisch labo. Leuk detail: De gitzwarte 5-lagige zwarte flacons en potten komen van onze noorderburen in Nederland.

MEN³ en 4VOO’distinctman’ zijn EXCLUSIEF voorbehouden voor Professionele verdeelpunten. Wil jij ook een Exclusief verkooppunt worden voor jouw regio? Neem dan contact op met CosMENtis.com : info@cosmentis.com 0479/458359 – 016/202533

Doe jij al mee aan de MEGAMENCARE-challenge?

www.megamencare.be 

 

Deel dit artikel !

Geef een antwoord