Aqua Peel Fusion

Aqua Peel Fusion of 4 technologieën in een toestel

Anti-aging massage, Apparatuur, Gelaat, Huidverjonging

De Aqua Peel Fusion is het allernieuwste apparaat dat 4 technologieën combineert: Hydratatie – Microdermabrasie – Mesoporatie en LED Lichttherapie. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en geeft direct resultaat met een langdurig huidverbeterend effect. Het geeft een diepe reiniging, verwijdert dode huidcellen, verwijdert comedonen, geeft een intensieve peeling met zuren gecombineerd met een microdermabrasie en gelijktijdig diep insluizen van speciale super serum Solutions. Maximale hydratatie, voeding en versteviging. Met als resultaat complete huidvernieuwing van de epidermis, stimulatie van de fibroblasten en collageenaanmaak. Algehele huidverbetering en verjonging, vermindering van rimpels en hyperpigmentatie, huid versteviging en betere hydratatie, kleinere poriën en vermindering van de talgproductie bij een vette (acne) huid.

Met dit toestel onderscheidt u zich als huidverbeterend specialist. Het complete apparaat met de diamantkoppen en speciale serum solutions kost slechts € 5.750,– excl. BTW.

Daarnaast helpen we u deze behandeling zo goed mogelijk aan uw klanten aan te bieden, meer info marketing@bellux-cosmetics.be

Deel dit artikel !

Geef een antwoord