Beschadigde huid toch laten ontspannen

Anti-aging massage, Gelaat, gezichtslolie

Een verzorgend anti-aging gezichtsmasker boordevol vitamines, aminozuren en hyaluronzuur

Misschien zegt ‘Siam’ je niets? Toch bestaat de kans dat je er zelfs al eens bent geweest. ‘Siam’ is namelijk de oude benaming voor de oosterse parel die wij nu beter kennen als Thailand. Het door Thailand geïnspireerde, vitaminerijke Siam Mask is vanaf nu online verkrijgbaar en is klaar om zijn waarde te bewijzen. Het Siam Mask gezichtsmasker bevat een groot aantal aminozuren, dé anti-agingstoffen bij uitstek. Aminozuren zorgen voor een veerkrachtige en gezonde huid. Naarmate je ouder wordt, produceert je lichaam steeds minder aminozuren. Elk aminozuur heeft echter een belangrijke taak in het behouden van een gezonde huid en is eigenlijk onmisbaar.

Het gezichtsmasker Siam Mask bevat zowel essentiële als niet-essentiële aminozuren. Die eerste zijn aminozuren die het lichaam niet zelf aanmaakt en je huid daarom moet opnemen uit bijvoorbeeld voeding of in dit geval een gezichtsmasker. Een aantal essentiële aminozuren zoals valine en threonine konden dan ook niet ontbreken bij de samenstelling van het Siam Mask gezichtsmasker. Naast de nodige aminozuren, bevat het gezichtsmasker ook de nodige vitamines (E, B6, B5, B3 en C) en hyaluronzuur, regulator van het hydraterend en herstellend vermogen van de huid.

Siam Mask zorgt ervoor dat je huid preventief beschermd wordt tegen veroudering. Dankzij enkele essentiële stoffen die het masker bevat, houdt het vocht goed vast in de huid en bestrijdt het masker effectief uitdroging. En zoals we allemaal weten, is het hydrateren van je huid een absolute must. Als laatste succesingrediënt duikt aloë vera op. Dat zorgt er namelijk voor dat je huid kalmeert en je huidcellen herstellen. Het masker kan dus met de zomer in het vooruizicht ook gebruikt worden als kalmerend masker na zonnebrand in het gezicht.

Omdat de stoffen in het masker voornamelijk natuurlijk zijn, is het eveneens geschikt voor ieder type huid. Siam Mask is gemakkelijk aan te brengen via onderstaand stappenplan.

Je kan Siam Mask kopen in onze online webshop vanaf €30,00 voor vijf stuks, inclusief verzendkosten.

 

Geef een reactie