Celestetic breidt zijn productgamma uit

Anti-aging, anti-pollutie cosmetica, Anti-rimpel, antioxidant, Cosmetische ingrediënten, Gelaat

Dit najaar breidt Celestetic zijn gamma uit met twee nieuwe producten. Zo blijft dit Belgische cosmeceuticamerk de regels van de traditionele cosmetica veranderen.  Met één opvallend nieuwe product trekt Celestetic opnieuw de kaart van zeer kwaliteitsvolle formules met een hoge concentratie actieve bestanddelen die een wezenlijk effect hebben op de huid.

Het serum met de hoogste concentratie vetoplosbare vitamine C op de markt Cperfect belichaamt de filosofie van Celestetic: we besparen niet op kwantiteit of kwaliteit om zichtbare resultaten te bereiken. Dit serum bevat 30 % vetoplosbare vitamine C en garandeert een langdurig anti-agingeffect, een stralende teint en een doeltreffende bescherming tegen schadelijke invloeden en vervuiling.

Het equivalent van 3000 sinaasappels in 1 serum
Cperfect bevat 30 % vitamine C in de meest doeltreffende vorm voor de huid: 3-O Ethyl Ascorbic Acid. Dit is niet de zuivere vorm van vitamine C (ascorbinezuur), maar een stabieler, vetoplosbaar derivaat dat gemakkelijker in de opperhuid doordringt dan de wateroplosbare variant. Cperfect is doeltreffend op verschillende vlakken, waardoor dit het middel bij uitstek is om uw huid jong en stralend te houden.

VERHELDEREND
Het serum gaat de aanmaak van melanine tegen om vlekjes te laten vervagen en te voorkomen. Voor een lichte en egale teint.

KRACHTIG ANTIOXIDANT
Cperfect beschermt de huid tegen vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf. Het verbetert het uitzicht van de huid en verhoogt haar elasticiteit. Resultaat: een krachtig anti-agingeffect.

HERSTELDE HUID
Het serum zet de celvernieuwing in gang en versnelt de collageenproductie. Voor een vollere en strakkere huid.

www.celestetic.com

Geef een reactie