De comeback van de dierenprints

KEENWELL stelt “Animal Instinct” voor, een collectie die de meest bizarre trend van de herfst in de schijnwerpers zet: dierenprints die dit seizoen een serieuze comeback maken.

Het mysterie, de verfijning en de avant-garde geest van zebraprint worden nu getransformeerd in onze nieuwe make-up collectie, waar het centraal staat en het een grafische look geeft die gedurfd, trendy, ultravrouwelijk en verfijnd is.

De collectie levert een combi van rijke tinten en pigmenten, met delicate, lichtgewicht texturen en effecten die een hele reeks van fluweelachtig matte tot high-impact sparkle omvatten.

De collectie rijke, contrasterende tinten en complementaire texturen, zorgt voor een stijlvolle en verfijnde dag- of avondlook, van natuurlijk tot glamoureus.

Overtuigende, diepe herfsttinten op de lippen. Een genuanceerde, serene kleur brengt een verleidelijke, sfeervolle uitstraling naar de ogen. Een perfecte basis en delicate blush voor een chique huid met een transparante zachtheid.

Vertrouw op je gevoel en ontdek deze sensuele tinten en texturen van de herfst om je eigen expressie te ontdekken met Keenwell’s “Animal instinct” collectie!

Bestel deze producten via de beautybizz webshop.

www.bellux-cosmetics.be