De Sothys Cosmeceuticals serie

De cosmeceuticals-serie van Sothys, oorspronkelijk ontwikkeld voor de Amerikaanse markt, een hoofdrolspeler en specialist op het vlak van cosmeceuticals, werd speciaal geformuleerd om:

  • Een intensere celvernieuwing te stimuleren
  • De andere Sothys-lijnen aan te vullen wanneer de huid extra behoefte heeft aan ‘Versteviging’ en ‘Herstel’.
  • Een verzorgingsprogramma van Sothys te intensifiëren door middel van een micro-exfoliatie of een sterkere peeling.
  • Ter begeleiding van dermocosmetische procedures, met name op de vroegtijdig verouderde huid (vooral door blootstelling aan de zon) of op de probleemhuid.

 

  • Gebruik van de Dermoboosters

De Dermoboosters van Sothys respecteren de chronobiologie van de huid en worden daarom uitsluitend ‘s avonds gebruikt voor een gecontroleerd resultaat op de huidtypen die behoefte hebben aan een tijdelijke boost, in combinatie met de crèmes die beantwoorden aan de individuele behoeften van de huid.

Binnen dit gamma viel ons oog op de GL GLYSALAC SKIN PREPARER voor een vette huid en probleemhuid, niet-egale teint, vergrote poriën, door de zon beschadigde huid, doffe teint, vermoeide gelaatstrekken, hyperpigmentatie. Deze cosmeceutical dient om de huid diepgaand te reinigen en de opperhuid te ontdoen van dode huidcellen. Verfijnt en strijkt de huidstructuur glad en laat de teint weer stralen.   Meer info : www.sothys.be