Densimatrix – een revolutionaire hydraterende anti-agingbehandeling

Anti-aging, Gelaat

De rol van sommige factoren zoals leeftijd, zon, omgevingscomponenten en stress leidt tot een vermindering van de aanwezigheid van hyaluronzuur (HA) in de huid, verslechtering van de kwaliteit en versnelling van de afbraak ervan.

Dit effect op de huid brengt verlies van hydratatie, elasticiteit, atrofie van het weefsel en het verschijnen van rimpels teweeg. Om deze effecten te bestrijden, heeft mesoestetic Pharma Group
ha densimatrix ontwikkeld, een revolutionaire hydraterende anti-agingbehandeling die de collageen- en elastinesynthese verbetert om weefsels stevigheid en elasticiteit te bieden, en om rimpels te corrigeren. Combineert hyaluronzuur in verschillende moleculaire vormen om zijn aanwezigheid in de essentiële lagen van de huid te bieden, te stimuleren en te beschermen. Beschermt hyaluronzuur tegen afbraak en blokkeert de vrije radicalen om huidveroudering te voorkomen. Bevordert de synthese van collageen en elastine om stevigheid en elasticiteit aan weefsels te geven en rimpels te corrigeren. Ha densimatrix is geschikt voor alle huidtypen en aangegeven op elke leeftijd.

In de Benelux exclusief verdeeld door Aesthetic Solutions.
tel: +32(0)2 880 30 03
info@aes-solutions.be   – www.aes-solutions.be

Geef een reactie