Dermaceutix salonbehandeling


In samenwerking met
Dermaprime logo

Elke huid is anders en reageert ook weer verschillend op verzorgingsproducten die aangebracht worden. Belangrijk om eerst goed te weten wat de eigenschappen van je huid zijn. De expert in de salon kan dit natuurlijk precies vertellen en ook het beste advies geven. Als je naast het goed verzorgen van de huid ook behoefte hebt aan huidverbetering dan is deze nieuwe DERMACEUTIX salonbehandeling van DERMAPRIME een perfecte aanvulling.

Door gebruik te maken van fruitzuren wordt het afschilferingsproces van de huid geholpen en wordt een signaal afgegeven naar de diepere huidlagen om de celvernieuwing te boosten. De nieuwe cellen komen naar het huidoppervlak waardoor de huid een jeugdiger uiterlijk krijgt en de teint er beter uitziet. Daarbij worden grove poriën verfijnd en lijntjes verdwijnen.

Hoe komt dit? De etsende werking op huid zorgt ervoor dat er tussen de cellen in de intercellulaire-matrix ruimte vrijgemaakt wordt. Hierdoor is er meer ruimte voor actieve werkstoffen om hun werk te doen. De huid droogt hierbij niet uit wat vaak gedacht wordt, maar wordt juist goed gehydrateerd.

De behandeling bestaat uit 6 stappen. Na het reinigen en de voorbehandeling met de speciale solution van de pre-peel fase, wordt gestart met de peeling fase. Afhankelijk van de gevoeligheid en de conditie van de huid wordt gekozen voor specifieke producten.

Download hier de Dermaprime Dermaceutix productfiche.

Dermaprime Dermaceutix

Deel dit artikel !