Paul & Joe gel_blush_c_002

Dit jaar gaat je beautycase niet in lockdown

Gelaat, Make-up, Make-up opleidingen

In 2020 ging samen met ons sociaal leven ook onze beautycase massaal op slot. Paul & Joe vindt dat het tijd is voor verandering en zorgt er dit voorjaar voor dat elk winters snoetje een prachtige make-over krijgt. Met hun nieuwe oogschaduwpaletten legt het merk de focus op de ogen, maar ook de lipstick- en blushfans kunnen er deze lente op los experimenteren.

Hét teken dat je make-up aanbrengt voor jezelf en niet voor anderen? Dat is ongetwijfeld de afdruk van je lippenstift in je mondmasker. Opvallende lipsticks maken in 2021 hun comeback en dat heeft Paul & Joe geweten. Je kan kiezen uit maar liefst 11 nieuwe glossy lipsticks –
die niet uitlopen – om jouw kissable lips te stiften.

OOGSCHADUW is hot

De focus van Paul & Joe ligt dit voorjaar vooral op onze ogen – hoe kan het ook anders ? – Wie lente zegt, zegt een gezellige picknick onder een zachte lentezon. Deze limited oogschaduwpalletjes accentueren de ogen voor een perfecte picknickdate. De glanzende lente pastelkleuren – die je zowel samen als apart kan gebruiken – zitten in een schattige verpakking met kattenbedeltje en zorgen voor onweerstaanbare ogen. Hoog tijd voor een date dus!

Verkrijgbaar in 3 varianten : Afternoon picnic, Marmelade and Sunshine en Field of clovers

BLUSH

Het meest onderschatte make-upitem is de blush. Dit product geeft je gelaat naast kleur ook een instant lift. Paul & Joe is gerenommeerd voor zijn blush met geltextuur. Deze zorgt voor urenlange hydratatie, een egale huid met een verhelderend effect en een glowy finish – wat je veel minder snel bereikt met een poedervormige blush. Je hebt maar een klein beetje nodig om wat meer kleur op de appeltjes van je wangen aan te brengen. Wil je liever een opvallendere lentelook? Met deze gelblush kan je de kleurintensiteit gemakkelijk opbouwen. Echt een hebbeding!

Verkrijgbaar in 3 varianten : Lumière douce, Bavarder en Cerise.

Meer info vind je alvast op : www.paulandjoemakeup.be

Deel dit artikel !

Geef een reactie