Een frisse teint en een goed gehydrateerde huid in de winter

Gelaat, Hydratatie

Voor veel vrouwen staat de winter synoniem met rode vlekken, een trekkerige huid, droge huidschilfers, donkere kringen, wallen en onzuiverheden… Dat is niet meer dan normaal. De huid dient als afweerschild, als een beschermende laag die voornamelijk uit water, talg en zweet bestaat. Wanneer de temperatuur daalt, reageert de huid hierop: ze droogt uit en raakt gedehydrateerd.  De huidbarrière wordt fijner en zwakker. Ook verwarming is niet goed voor de huid: door de droge lucht, verliest de huid nog meer vocht.

De oplossing? Cosmeticaproducten met een hoge dosis aan actieve bestanddelen die zich onderscheiden door hun hydraterende, terugvettende en antioxiderende eigenschappen.

Diepe hydrateren en een schitterende teint 

In dit sterk geconcentreerd serum GLOBALPERFECT speelt elk actief bestanddeel zijn rol. Resultaat: een huid die comfortabel aanvoelt en er mooier uitziet, zelfs hartje winter. Vitamine C en tranexaminezuur schenken de teint opnieuw een schitterende gloed, terwijl de muskusrozenolie met zijn lipide bestanddelen de huidbarrière versterkt en de celvernieuwing weer op gang brengt. Daarnaast helpt de olie dode huidcellen te verwijderen.

Vitamine C 5% – Tranexaminezuur 1% – Muskusrozenolie 1% – Vitamine E 1% – Physalis Angulata-extract 1%

Te gebruiken in de ochtend en avond, geschikt voor de normale of droge huid.

www.celestetic.com

 

Geef een reactie