Germaine-de-Capuccini-solar

Een gouden streling met zonnecrème

Gelaat, Lichaam, Zonnebescherming, Zonnebescherming, Zonneschade

Wij zijn allen liefhebbers van de zon, het is een energie die we door ons binnenste voelen stromen. Toch is het belangrijk dat we ons meer bewust zijn van een goede zonnebescherming. Germaine de Capuccini lanceert als innovator in de beautysector in zijn verzorgingslijn Golden Caresse nieuwe zonneproducten met een extra krachtige zonnebescherming om de schadelijke effecten van de zon te bestrijden.

Wist je dat deze zonproducten over een Australische kwaliteitsnorm beschikken. Deze norm betekent dat de zonneproducten onderworpen zijn aan de strengste kwaliteitsnorm ter wereld en dat 90% van de UVA-stralen wordt tegen gehouden. Ze bevatten chemische en fysische filters:

• Chemische of organische zonnefilters zijn moleculen die straling kunnen absorberen en de energie omzetten in een onschadelijke vorm. Ze absorberen vooral UVA en UVB waardoor ze dus beschermen tegen beide stralingen.• Fysische of anorganische filters. Ze werken via reflectie en verstrooiing van UVlicht aan hun oppervlak waardoor ze effectief werken als zonnefilter. Hierin zit ook een verkoelende werking.
Een extra krachtige zonnebescherming is nodig om de schadelijke effecten van de zon te bestrijden. Ontworpen voor de meest veeleisende huidtypen die een krachtigere bescherming nodig hebben tegen rimpels, ouderdomsvlekken tekenen van gevoeligheid. In de zonneproducten voor het gelaat zit er een AGE & SPOT SUN REPAIR-TECHNOLOGIE in: anti-aging, anti-pigmentatie en antioxiderende werking.
Uiterst vloeibare texturen met een “tweede huid”-effect.

Een Nieuw ingrediënt: JEJU-water:
De huid heeft een hoog vochtgehalte dat verloren gaat door het effect van zonnestraling die de huidbarrière verzwakt. Om de gevolgen van deze uitdroging te voorkomen, is het belangrijk om hydraterende actieve bestanddelen en texturen te gebruiken. Germaine de Capuccini introduceert daarom een nieuw ingrediënt in de zonneproducten, het JEJU-water, een uitzonderlijk zuiver lavawater met cosmetische waarde.

• Het voorkomt schade door de zon omdat het de huidbarrière hydrateert en versterkt. Het natuurlijk vermogen van de huid om vocht vast te houden verbetert, en het past zich aan aan de temperatuur- en vochtigheidsschommelingen. Het houdt de huid fris en in balans.
• Antioxiderend vermogen: beschermt de cellen tegen vrije radicalen. Stimuleert de groei van de cel: beschermt de gezondheid en jeugdigheid van de huid.

Onze liefhebber van de redactie : OIL BRONZE SPF 20 

• PROTECT & INTENSIFY: Een extra lichte en zijdezachte olie die het bruin worden van de huid versnelt en haar beschermt.
• De huid wordt omhult door een beschermende sluier, een licht gesatineerd aureool met een zomerse geur, die haar voedt, hydrateert en verfraait, soepel en helder maakt.
• Voedende olie met droogeffect: de structuur is dun en transparant, en niet vet. Voorziet de huid van zachtheid en glans.
• TAN ACTIVATING TECHNOLOGY, de combinatie van een exclusieve baanbrekende bruiningstechnologie Melaninboost en de heilzame effecten van abrikozen en wortelolie.
• De intensiteit van gebruinde kleur wordt versterkt en de natuurlijke bescherming van de huid wordt verbeterd voor een langer aanhoudende teint.
• UVB-bescherming SPF20 & UVA- bescherming.
• Voor het lichaam en dermatologisch getest.  Waterbestendig.

Meer info : www.germainedecapuccini.be

Geef een reactie