Collageenkookboek

Een mooiere huid van binnenuit met het eerste collageenkookboek

collageen, Gelaat

Ontdek hoe je eenvoudig de aanmaak van collageen stimuleert door het eten van specifieke voedingsmiddelen.

Al vanaf je dertigste zul je merken dat je huid minder stevig wordt. Op een gegeven moment verschijnen de eerste rimpeltjes. Tussen je veertigste en vijftigste kunnen dat er al meer zijn dan je lief is!

De belangrijkste oorzaak is de geleidelijke afname van collageen in de huid. Gelukkig kun je dat eenvoudig aanvullen met voeding die de aanmaak van collageen stimuleert!

Voedingsstoffen die goed zijn voor je huid zitten in bladgroenten, citrusfruit, aardbeien, avocado en knoflook, en er zijn nog veel meer voedingsmiddelen die je collageen kunnen versterken!

In dit kookboek vind je meer dan 50 recepten voor makkelijk te maken ontbijtjes, lunches, avondmaaltijden en tussendoortjes. Zo maak je je huid mooi – van binnenuit.

Verder lees je in dit boek:
– praktische tips voor een gezonde leefstijl;
– welke factoren huidveroudering vertragen of juist versnellen;
– het geheim van voeding en de positieve invloed op de bouwstenen van je DNA.

“Dit boek is een aanrader voor
iedereen die er vandaag en
op latere leeftijd gezond en
aantrekkelijk uit wil zien.”

– Bébé Bertels, arts

 

Huidspecialist Astrid Koole (1972) geeft in dit collageenkookboek wetenschappelijk onderbouwde informatie, eerlijke adviezen en heerlijke recepten die er allemaal aan
bijdragen dat de spiegel ook tegen jou zegt: wat zie jij er lekker uit!

———————

Aanbieding:
“wat zie jij er lekker uit!” is verkrijgbaar aan € 22,50. Wil je het collageenkookboek in je salon verkopen of cadeau doen bij een behandeling of kuur? Dan bieden wij samen met auteur Astrid Koole een speciale actie aan! Als je 6 boeken bestelt, kan dit tegen de inkoopsprijs van € 12,34 ex 9% btw per stuk. Daarbij krijg je 1 boek gratis. Of bestel er 10 en krijg er 2 gratis.  Voor deze aanbieding contacteer je ons enkel via marketing@beautybizz.be

Deel dit artikel !

Geef een antwoord