Een schone en gevoede huid in no-time dankzij de reinigers van Celestetic

Gelaat, Reinigen

Celestetic is een Belgisch bedrijf dat huidverzorging en esthetische toestellen ontwikkelt en produceert. Celestetic legt zijn focus op huidverbeterende en anti-aging producten en behandelingen. Het motto: Producten ontwikkelen die een écht effect hebben op de huid. Daarom verbeterde Celestetic de reinigers van het Cosmeceuticals gamma met nog betere ingrediënten die in synergie met elkaar samenwerken, een betere werking op de huid uitoefenen en een nieuwe naam hebben.

MICELLAR CLEAN
De gloednieuwe geherformuleerde Micellar Clean verwijdert zware make-up, zelfs waterproof, in één enkele veeg van het gelaat, de ogen en lippen. Dit alles terwijl de huid wordt gehydrateerd en gekalmeerd. Dit geurloze micellaire water, is niet zomaar een micellair water, het is een essence, bijna een serum in vloeibare vorm dat de huid behandelt terwijl het dode huidcellen, zweet, talg en make-up verwijdert.

De Micellar Clean is zo uiterst verzorgend dat het niet meer nodig is om een huidverzorging na deze stap aan te brengen. Dat komt door zijn verschillende ingrediënten zoals Vitamine B5, niacinamide, hyaluronzuur, kamille extract, komkommer extract en nog meer ingrediënten die de resultaten op de huid versterken.

www.celestetic.com

 

 

Deel dit artikel !

Geef een antwoord