https://neckfitcontour.com/

Een skincare workout voor je hals én décolleté

Gelaat, Halsverzorging, Huidverjonging, Huidveroudering

Hoe gezond je gezicht er ook uitziet, je decolleté kan een ander verhaal vertellen. Dat komt doordat de huid van de nek dun, delicaat en dus kwetsbaarder is voor schade door de zon of fotosensibilisatie door geurstoffen. Maar denk ook aan de neerwaartse beweging van het kijken naar je telefoon, laptop of tablet die rimpels kan veroorzaken. De hals en het decolleté verliezen ook kracht en flexibiliteit naar mate je ouder wordt, terwijl de nekspieren eronder verzwakken. Deze factoren kunnen het verschijnen van lijntjes, plooien en doorzakken bevorderen.

Ontdek Neck Fit Contour Serum, your neck’s best personal trainer! Dit lichtgewicht, roll-on serum verstevigt de huid onmiddellijk en geeft deze na verloop van tijd een zichtbaar gelift en strak uiterlijk.

Maakt de huid onmiddellijk strakker met Flex Lift Contour-technologie

Neck Fit Contour Serum gaat rimpels en plooien tegen met de hoogwaardige Flex Lift Contour-technologie. Deze werkt als een onzichtbaar gaas voor een zichtbaar liftend en verstevigend effect. Het maakt fijne lijntjes glad en helpt om de huid te beschermen tegen vervuiling, die kan leiden tot vroegtijdige tekenen van huidveroudering.

Versterkt de huid geleidelijk met plantaardige wetenschap

Extract van roggezaad werkt samen met een nieuwe Palmitoyl Tripeptide-42 en Ramboetan-extract om Retinol-achtige resultaten te leveren, die de huid zichtbaar gladder en steviger maken. Geïnspireerd door de Resurrection Plant, helpt polysaccharide de vochtbarrière van de huid te versterken voor een gladde, gelijkmatige uitstraling. Griffonia-zaad extract biedt een antioxiderende verdediging om de resultaten tegen schade door vrije radicalen te beschermen.

Kies de beste workout voor jouw nek

Neck Fit Contour Serum wordt geleverd met gepersonaliseerde workouts om het uiterlijk van de hals van binnen en van buiten te shapen. Terwijl Neck Fit Contour Serum de huid traint om er strakker en gezonder uit te zien, kun je de halsspieren langer, slanker en strakker trainen – compleet met begeleiding van een Dermalogica Huidexpert. Ga naar neckfitcontour.com om jouw persoonlijke trainingsroutine te bekijken.

www.neckfitcontour.com

Deel dit artikel !

Geef een reactie