Een summer afterglow


In samenwerking met
Beautybizz Logo Ren

De ophoping van dode huidcellen na de zomer kan de huid een doffe, oneven uitstraling geven, waardoor je de frisse vakantielook snel kwijtraakt. Om stralend en uitgerust op kantoor of het schoolplein te verschijnen, heeft onze huid een fijne oppepper en goede verzorging nodig. De Radiance producten exfoliëren en hydrateren de gevoelige huid om haar weer te laten stralen en verminderen donkere plekken.

 Enkele producten uit de Rediance lijn:

Overnight Glow Dark Spot Sleeping Cream
Wakker worden met een glow? Dat doe je met de Overnight Glow Dark Spot Sleeping Cream, die ’s nachts zorgt voor verheldering en hydratatie. Donkere plekken worden vervaagd en verdere hyperpigmentatie wordt tegengegaan, zonder dat de volledige huid lichter wordt. Zoals alle REN producten is ook deze crème geformuleerd met de gevoelige huid in gedachten en bevat hij voor 94% ingrediënten met een natuurlijke oorsprong, waardoor hij niet irriteert. Voor een gehydrateerde en egale teint.

Brightening Dark Circle Eye Cream
Niets dat je een meer vermoeide uitstraling geeft dan donkere kringen of wallen. De dit jaar gelanceerde Brightening Dark Circle Eye Cream hydrateert en beschermt de gevoelige huid rond de ogen, zonder deze te irriteren.

Vlierbessenbloemextract, hergebruikt vanuit de parfumindustrie, helpt donkere kringen en dikke ogen te voorkomen en verminderen. Glycogeen uit maïs geeft de huid een energieke uitstraling, hydrateert en verheldert de huid.

Ready Steady Glow Daily AHA Tonic
Niet voor niets is deze tonic één van onze Hero producten. Deze tonic is zacht genoeg voor dagelijks gebruik en effectief genoeg om de huid te exfoliëren en een stralende glow te realiseren. Hij geeft een direct verhelderend effect en egaliseert zonder de huid te irriteren.

De nieuw gelanceerde verpakking is nu volledig gemaakt van post-consumer recycled plastic en ontworpen om zelf ook weer gerecycled te kunnen worden.

Deel dit artikel !