En wat als de huid van je klant zich reactief gedraagt ?

anti-rimpels, antioxidant, Cabineverzorging, Gelaat, Gevoelige huid

De toenemende milieu agressie en stress in onze moderne samenleving hebben geleid tot een toename van het aantal mensen dat gevoelig is voor kwetsbaarheid en reactiviteit van de huid. De huidbalans is te vaak verstoord en moet daarom geherbalanceerd worden om een goede gezondheid te garanderen.  Net daarom bracht Ericson Laboratoire Biologic Defense uit dat zich specifiek toelegt op het herstel van de ecologische en biologische balans van de huid.  

Trouw aan onze innovatiegeest hebben onze specialisten gewerkt aan een microbiotische behandeling met een boosteffect, die de ontwikkeling van micro-organismen, die nuttig en heilzaam zijn voor de huidflora om het ecologische evenwicht van de huid te verbeteren mogelijk maakt. Zo kan de huid meer weerstand ontwikkelen tegen de agressies van onze omgeving: pathogene bacteriën, parasieten maar ook vervuiling, UV, cellulaire vermoeidheid, stress.

Deze huidbehandeling is ontstaan uit het kruisonderzoek tussen hormoon-cosmetische en celbiologische huidbehandeling en is geïnspireerd op de intieme link, die bestaat tussen schoonheid en de vrouwelijke cyclus. Elke vrouw weet, door ervaring, dat haar lichaam leeft op het ritme van haar maandelijkse cyclus. De huid is een hormoon-afhankelijk orgaan, dat regelmatig verstorende variaties ondergaat: vermoeidheid, doffe teint, uitdroging, puistjes.

Meer info : www.bellux-cosmetics.be 

Geef een reactie