genesis

Genesis – de revolutie in cosmetische geneeskunde

collageen, Gelaat, Lichaam, Overige

Mesoestetic Pharma Group lanceert ‘Genesis’, het eerste medische-esthetische toestel met Smart Drivity-technologie!
Intelligente Transdermale Geleiding mixt voor het eerst 4 technologieën voor spectaculaire resultaten op een doeltreffende, pijnloze en blijvende manier.
Fase 1A? Slimme capacitieve radiofrequentie + hoog intensieve LED wakkert de werking van de fibroblasten aan en stimuleert de huid voor de regeneratie van collageen en elastine.
Fase 1B? Slimme capacitieve radiofrequentie activeert de microcirculatie, verhoogt de weefselstimulatie en zuurstofaanbreng waardoor de elasticiteit en de huidstructuur verbeteren.
Fase 1C? Slimme resistieve radiofrequentie werkt in op de diepe weefsels en stimuleert de synthese van nieuw collageen en elastine.
Fase 2? Slimme Transcutane Overdracht verhoogt de doordringbaarheid van de huid, bevordert de penetratie van de actieve farmaceutische ingrediënten in de diepere huidlagen door de combinatie van elektroforese en elektroporatie.
Smart Drivity™ brengt de resultaten naar een ongekend niveau en biedt de mogelijkheid om transversale programma’s op zowel het lichaam als het gelaat uit te voeren.
Miracles don’t exist, secrets do 😉

In de Benelux exclusief verdeeld door Ingrid Vander Zijpen van Aesthetic Solutions – www.aes-solutions.be

Deel dit artikel !

Geef een antwoord