Hydrate brighter


In samenwerking met
Logo Dermalogica

Verhelder en boost je huid, elke dag! Dermalogica komt met een gloednieuw product: BioLumin-C Gel Moisturizer. Hydrateert en verheldert een doffe, ongelijkmatige huid.

De sleutel tot een consistent helderdere huid is een combinatie van exfoliatie, het aanpakken van een ongelijkmatige teint en hydratatie. Veel mensen die worstelen met een doffe huid richten zich echter uitsluitend op exfoliatie en een egale teint, waardoor ze de verhelderende voordelen van hydratatie missen. De oplossing? Een supercharged dagelijkse gel-moisturizer die helpt om schade door vrije radicalen te bestrijden met vitamine C, en zorgt voor onmiddellijke helderheid – zodat je nog helderder kunt hydrateren.

BioLumin-C Gel Moisturizer bevat een gewichtloze, vitamine C-rijke gelformule die de vochtbarrière van de huid helpt versterken en deze onmiddellijk laat stralen. De formule maakt gebruik van een ultrastabiel Vitamine C complex met geavanceerde biotechnologie, re-activeringstechnologie, verbeterde potentie en penetratie verhogende ingrediënten. De formule helpt ook beschermen tegen schade van buitenaf door vrije radicalen. De antioxidantrijke formule van BioLumin-C Gel Moisturizer met squalaan en vijf verschillende soorten hyaluronzuur zorgt ook voor langdurige hydratatie om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Fytinezuur en pompoenenzymen ondersteunen de huidvernieuwing. De huid ziet er direct helderder en gerevitaliseerd uit en na verloop van tijd herstelt de formule jouw natuurlijke, gezond ogende gloed.

Creëer een regime voor een helderdere huid door BioLumin-C Gel Moisturizer te gebruiken samen met het verhelderende, verstevigende BioLumin-C Serum en het verhelderende, hydraterende BioLumin-C Eye Serum. Elke formule biedt alle voordelen van het kenmerkende vitamine C-complex. Als ze samen worden gebruikt, verhelderen en boosten ze de huid elke dag.

Dermalogica Biolumin C Gel Moisturizer