In de kijker bij Mesoestetic benelux

Het najaar bracht alweer heel wat nieuwe producten op de markt bij Mesoestetic en zelf in deze tijden van Corona lockdown geven we je graag een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen. 

Hydracream fusion

Reinigende, balancerende gezichtscrème-olie voor het verwijderen van make-up en onzuiverheden. Geeft de huid voeding en hydratatie waardoor de huid heerlijk glad en gehydrateerd aanvoelt. Laat geen vette laag achter op de huid.

Droge en gevoelige huid.

Biobalancering + anti-pollutie

Voedend

 

Brightening foam

BrighteningFoam-Mesoestetic-AestheticSolutions_1Een romig reinigingsschuim met AHA’s.   Verwijderen van onzuiverheden en make-up, werkt verhelderend.

Geschikt voor normale tot gecombineerde huid, pigmentproblematiek.

Biobalancering + anti-pollutie
vernieuwend
verhelderend

 

Purifying mousse

PurifyingMousse-Mesoestetic-AestheticSolutions_1Balancerend, reinigingsschuim voor het verwijderen van onzuiverheden en make-up.  Verbetert de poriënstructuur, voorkomt imperfecties en zorgt voor een intensieve huidreiniging.  Geschikt voor vette en acnegevoelige huid.

Biobalancering + anti-pollutie
zuiverend
keratolytisch
porieverfijnend

 

Hydratonic mist

HydratonicMist-Mesoestetic-AestheticSolutions_1Balancerende, anti-pollutie, hydraterende tonic in een vernevelende sprayvorm.  Maakt de reiniging compleet en versterkt het evenwicht van de microbiotica van de huid.  Geschikt voor alle huidtypes.

Biobalancering + anti-pollutie
hydraterend
regenererend
verzachtend

 

Micellar biphasic

MicellarBiphasic-Mesoestetic-AestheticSolutions_1Bi-fase make-up remover speciaal ontwikkeld met hoge tolerantie voor de ogen en lippen. Verwijdert voorzichtig vuil en make-up, zelfs als het waterproof is, zonder een olieachtig residu achter te laten.  Geschikt voor ogen en lippen.

Biobalancering + anti-pollutie
bifasische make-up remover
zeer hoge tolerantie

 

Voor meer informatie of vragen : www.aesthetic-solutions.be

En Mesoestetic Benelux is uiteraard ook aanwezig op www.beauty-massage-wellness-expo.be in Waregem expo

beauty-massage-wellness-expo