Levenslang een mooie huid

Anti-aging, Cosmetische ingrediënten, Gelaat, Vitamine C Plus

MISSION STATEMENT – advertorial 

 

Medik8 of Beautiful Skin for Life zijn experts in professionele huidverbeteringsproducten tegen huidveroudering. We begrijpen de huid. Onze 6 oplossingen zijn zorgvuldig ontwikkeld met expertise en precisie en richten zich op veel voorkomende huiduitdagingen. Van anti-aging en acne tot pigmentatie en roodheid, wij kunnen helpen.

Waarom is Medik8 anders?
Wij geloven dat iedereen Beautiful Skin for Life verdient. Dit is onze ultieme missie en het is eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen, is onze kernfilosofie van CSA volgen: vitamine C plus zonnebrandcrème overdag, vitamine A ’s nachts. Start hiermee op 30-jarige leeftijd en wij geloven dat u eruit ziet als 40-jarige op 50-jarige leeftijd. Het is nooit te laat om te beginnen met huidverbetering!

VOEL JE VRIJ. KIES ZUIVER
We bestaan voor één doel. Om u te bevrijden van de keuze tussen “resultaten of ervaring”. Er zijn zoveel huidverzorgingsmerken om uit te kiezen Maar ze lijken je een mooie verwenervaring te bieden zonder resultaten ofwel een belofte van resultaten, maar met een teleurstellende verpakking, texturen en geuren. Op dezelfde manier moet je traditioneel kiezen tussen ‘schone’ huidverbetering en resultaten. Als je alle ‘chemicaliën’ wilt vermijden waar mensen zich mee bezig houden, dan moet je ultra-natuurlijk kiezen en afzien van de resultaten waarvan we weten dat je ze wilt hebben.

Met Medik8 hoeft u niet te kiezen, omdat u beide kunt hebben.

HUIDVERBETERING WAAR JE VAN HOUDT, OP VERTROUWT & IN GELOOFT
Onze belofte is om prachtige producten te maken die u graag gebruikt, die u vertrouwt en waar u trots op kunt zijn. Niet alleen zijn onze producten goed voor uw huid, maar ook maar ook voor het milieu. Zo zijn al onze verpakkingen recycle baar en 100% Vegan.

www.medik8.be

Geef een reactie