Modologie conferentie medische-esthetisch technologieën

Anti-aging, anti-rimpels, Beautylab, Cryotherapie, Depositairedag, Gelaat, gezichtsverjonging, Huidverbetering, Huidverjonging, Overige

[huge_it_videogallery id=”2″]We hebben ze bijna allemaal intussen in huis die toestellen, op papier beloven ze heel veel, maar doen ze dat ook in werkelijkheid ?  We hebben allemaal wel eens een verkeerde aankoop gedaan, die dan meestal na enige tijd ongebruikt in hoekje staat te verkommeren… Geld dat we zeker op een andere manier konden investeren.

Moraal van dit soort verhalen : informeer je zeer GRONDIG alvorens je overgaat tot de aankoop van zo een hoogtechnologisch toestel.  Tijdens de medische/esthetische conferentie op 18 en 19 mei in het prestigieze Steigenberger Wiltcher’s (oud Conrad) aan de Louizalaan gaf de Franse Dr.  Pigassou  een zeer interessante en boeiende workshop aan 40 beautyprofessionnals.  Als jij gemotiveerd, nieuwigierig bent of zelfs gepassioneerd bent door esthetiek, dan is de volgende Modologie workshop een MUST voor jou.  Deze wordt volledig in het Nederlands georganiseerd in het intussen net geopende Modologie pilootcntrum in Eigenbrakel.

 

Schrijf je nu in voor een vrijbijvende workshop op maandag 1 juli EN start de zomer met verrassende ideeën voor het najaar : 

Een korte demo van deze protocollen  wordt gegeven tijdens een  Modologie introductieworkshop op maandag 1 juli met een voor- of namiddagsessie.  We starten om 1o u of 14 u in Eigenbrakel (net tegen Halle / Vlaams Brabant) en we verwachten  je met een heerlijk hapje en drankje tijdens deze dag.

Klik hier om je in te schrijven in de VOORMIDDAG of bezoek op afspraak één van onze pilootcentra in Genval of Braine l’Alleud. Start om 10 u.

Klik hier om je in te schrijven in de NAMIDDAG of bezoek op afspraak één van onze pilootcentra in Genval of Braine l’Alleud. Start om 14 u.

Meer info : www.modologie.be

ZONDER ENIGE AANKOOPVERPLICHTING

Deel dit artikel !

Geef een antwoord