Natural Beauty Trends 2016

Gelaat, Massages

Natural Face Lifting stelt nieuwe manuele technieken voor en deze worden uiteraard gebracht door Inge Deceuninck. Door Inge’s achtergrond als fysiotherapeute heeft ze schoonheid altijd op een andere manier benaderd  en daarom heeft ze recent twee nieuwe natuurlijke behandelingstechnieken voor schoonheidsspecialistes ontwikkeld, namelijk de Tone Booster & Collagen Booster.

Tone Booster is een gelaatstechniek die op het spierweefsel werkt.  Zo wordt deze basistonus versterkt met als resultaat versteviging van de gelaatscontouren en een liftend effect. Collagen Booster is dan weer een bindweefsel behandeling. Het bestrijdt rimpels d.m.v. specifieke handgrepen.

Lunch Break Beauty’s

Beide technieken zijn ontwikkeld voor de dynamische vrouw van vandaag met weinig tijd,  drukke agenda’s maar wel nood aan me-time, ontspanning en schoonheid. Ze geven onmiddellijk resultaat en daarom noemt Inge ze graag: “Lunch Break Beauty’s”.   Ze grijpt terug naar de basis van gezondheid en natuurlijke schoonheid.

Tone Booster & Collagen Booster zijn puur natuur en manueel ook combineerbaar met apparatuur.  Opleidingen zijn modaal geprijsd, het terugverdieneffect is groot.   Op minder dan een week kan je de investering van een opleiding terug verdienen.

INge DeceuninckZo wil ze ook schoonheidsspecialistes helpen om met een kleine investering, efficiënt, veilig en op maat naar iedere klant te werken.

Schrijf je vandaag nog in voor een opleiding: www.naturalfacelifting.eu of contacteer haar via inge@naturalfacelifting.eu

 

 

 

naturalfacelifting eu beautybuzz

Geef een reactie