Nieuwe sprankelende spa behandelingen van Crystal Clear Skincare

Gelaat, Wellnessbehandelingen

Uniek, revolutionair, speciaal bedoeld en ontwikkeld voor die salons en spa’s die een nieuwe invulling willen geven aan het begrip “holistische wellness”, werd in Engeland een uniek en harmoniserend welzijnsconcept uitgewerkt : Quartz Spa van Crystal Clear Skincare.

Na uitgebreide research ontwikkelde Crystal Clear Skincare een resultaatgerichte lijn die de oude wijsheid en kennis van aromatherapie en kristallen combineert met de nieuwste kennis inzake pure en natuurlijke ingrediënten. Klinkt dat niet als muziek in uw oren? Deze buitengewone combinatie van twee krachten uit de natuur werd ontwikkeld tot een unieke en rijke waaier aan behandelingen waar elke klant haar gading in zal kunnen vinden.

De Quartz Spa Aromatherapy Collection telt maar liefst 11 verschillende behandelingsrituelen waar een extra gezichtsmassage aan kan worden toegevoegd en die niet alleen het algemeen gevoel van welzijn promoten maar die ook harmoniserend, energie gevend, in balans brengend, krachtig, therapeutisch en genezend zijn.

Je leest er alles over op crystalclearskincare.eu

 

Deel dit artikel !

Geef een antwoord