Trend in beautyland ‘Brow Lamination’

Gelaat, Wenkbrauwen, Wenkbrauwverzorging

Brow Wax Bar introduceert nieuwe trend in beautyland ‘Brow Lamination’

It’s all about the brows! Na browshaping, microblading en henna brows zal 2020 gedomineerd worden door alweer een nieuwe beautytrend. Brow Lamination, of ook wel Browlift genoemd, heeft trouwens niks te maken met een cosmetische ingreep, maar zorgt ervoor dat jouw wenkbrauwen tot vier weken in de plooi blijven zitten. De pijnloze behandeling met serum zorgt ervoor dat de wenkbrauwhaartjes in dezelfde richting blijven liggen. Het resultaat is vergelijkbaar met het aanbrengen van een eyebrowgel maar dan met voller en langer durend (1 maand!) resultaat.

De nieuwe wenkbrauwtrend komt overgewaaid van bij onze noorderburen en is gloednieuw in België. Je kan deze behandeling boeken bij de professionele ‘browladies’ van de Brow Wax Bar in Antwerpen, waar menig BV over de vloer komt om zich wenkbrauwen met een natuurlijke look te laten aanmeten. Voor schoonheidsspecialistes die de behandeling onder de knie willen krijgen is er trouwens goed nieuws. De Brow Wax Bar biedt als enig schoonheidscentrum de opleiding ‘Brow lift treatment’ aan.

“Een Browlift behandeling is ideaal voor iedereen met stugge, lange wenkbrauwhaartjes of voor iedereen die een natuurlijke vollere look wil. Als de haartjes snel lang worden, gaan krullen of koppig een eigen leven leiden, kan je dat oplossen met een wenkbrauwgel maar die blijft slechts enkele uren zitten. Brow Lamination is eigenlijk zoals een ‘permanent’ voor je haar. We kiezen meestal voor een natuurlijke shape met de haartjes lichtjes naar boven zodat de wenkbrauw breder en voller uitkomt. Het serum zorgt een hele maand lang voor een volumineuze wenkbrauw waarvan de haartjes mooi in de plooi blijven zitten.”, vertelt Naomi De Vries, oprichtster van de Brow Wax Bar.

Geef een reactie