Whitening Repair tegen tegen vlekken en onregelmatigheden

Gelaat, Pigmentvlekken, Rimpels, vlekjes

Deze anti-pigment oplichtende dagcrème werkt tegen vlekken en onregelmatigheden van de huid.  Bovendien verheldert de teint ermee.

  • Anti-pigment en anti-aging crème
  • Indicaties : Vlekjes, hyperpigmentatie en rimpels
  • Aan te brengen op de volgende zones : Gezicht, hals, decolleté en handen.

Een crème die helpt bij het behandelen van hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken, op basis van krachtige antioxidanten (Niacinamide (Vit.B3), Astaxanthine, Witte Thee) en tyrosinaseremmers (Rucinol). Deze helpen om de huid helderder te maken, te verlichten, een egalere teint te geven en veroudering te voorkomen.

Deze hydraterende en voedende anti-agingscrème helpt pigmentvlekken en onregelmatigheden te verminderen en voorkomt de vorming van nieuwe pigmentvlekken en een ongelijkmatige teint. Deze crème voor het gezicht, de hals, het decolleté en de handen is rijk aan krachtige antioxidanten en stimuleert de huid om opgelopen beschadigingen zelf te herstellen, waardoor verkleuringen en tekenen van vroegtijdige veroudering zichtbaar worden.

Rucinol licht de huid op door de activiteit van Tyrosinase (verantwoordelijk voor de pigment) te verminderen, door zich te binden aan de vetzuurlagen onder de huid. Hierdoor verplaatst et huidpigment niet naar de oppervlakte van de huid, en worden ook oneffenheden zoals puistjes verlicht. Dit ingrediënt komt in de natuur voor, vooral in granen zoals tarwe, rogge en andere granen. De resultaten verbeteren aanzienlijk na 2 à 3 maanden continu gebruik. Niacinamide oftewel Vitamine B3 brengt zichtbare verbeteringen binnen 3 weken. De unieke formule van actieve bestanddelen bevat ook arbutine en acetylglucosamine, twee stoffen die ook  een oplichtend en depigmenterend effect hebben op de huid en die wetenschappelijk erkend zijn voor hun doeltreffendheid tegen hyperpigmentatie.

www.celestetic.be

Deel dit artikel !

Geef een antwoord