Gezonde binnenlucht op de werkplaats

Inrichting Zaak, Jouw Zaak, scents

Wanneer het kwik in de zomermaanden stijgt, voelt er niets beter dan thuis te kunnen komen in een frisse woning met gezonde lucht, maar ook de lucht die je inademt in je eigen werkplaats is van belang voor jou en je klant. Om te genieten van een aangenaam binnenklimaat is een goed ventilatiesysteem essentieel. Brainbox, specialist in doe-het-zelfsystemen, stelt Brainventil als ventilatiesysteem voor.  Het grote voordeel: het is heel eenvoudig te plaatsen dankzij een logisch en intelligent installatiesysteem.

Voor een gezonde leefomgeving wordt de lucht in een kamer idealiter gemiddeld elk uur volledig ververst. Hiervoor zijn meerdere redenen: een goede ventilatie voert de vervuilde lucht veroorzaakt door planten, kaarsen en huishoudproducten af, zorgt voor een goed zuurstofgehalte in de woning en voorkomt de verspreiding van bacteriën. Door het huis te verluchten kan ook de vochtigheid die ontstaat in de keuken, badkamer en zelfs in de slaapkamer afgevoerd worden.

Het Brainventil-systeem zorgt voor een gezond binnenklimaat om zich thuis goed te voelen. Twee systemen zorgen voor een optimale ventilatie:

  • De enkele flux ventilatie (Brainventil type C) voert de vervuilde lucht af via het ventilatiesysteem en verse lucht komt op een natuurlijke manier de woning binnen via vensterroosters.
  • De dubbele flux ventilatie (Brainventil type D) is bedoeld voor luchtdichte gebouwen en voert lucht af en aan via het ventilatiesysteem.

Meer info : www.brainbox.be

Geef een reactie