Kleraderm: helpt strijden tegen cellulitis

Anti-cellulitis, Lichaam

Vandaag is weer zo een zeldzame dag dat we zomerse temperaturen mogen voelen op onze huid. (Geniet ervan, want morgen is het weer al voorbij.)  Bij dit soort weer maken veel vrouwen zich zorgen over hun ‘sinaasappelhuid’ .  Nu de zomer voor de deur staat, zijn de benen begeerder dan ooit, laat daarom vrouwen hun benen ontbloten… met Kleraderm!

Cellulitis, waar kom jij vandaan?

Dat elke vrouw met overgewicht cellulitis zou hebben, is minder waar… Wel kan overgewicht cellulitis in de hand werken. Zo zijn er nog vele andere mogelijkheden waardoor cellulitis kan ontstaan, zoals hormonen (bijvoorbeeld het vrouwelijke hormoon oestrogeen). Dat zorgt voor de aanmaak van cellulitis. Ook aan erfelijkheid valt niks te doen, het zit in de familie of niet. Ook een gezonder voedingspatroon telt mee in het al dan niet ontstaan van cellulitis. Let dus op met wat je eet!

Cellulitis wordt eigenlijk veroorzaakt door het bindweefsel tussen de opperhuid en de spierweefsels onder de huid. In het bindweefsel kunnen kleine zakjes vet blijven haken, en dat creërt dan cellulitis. Die kleine zakjes zijn dus geen direct gevolg van overgewicht. Roken of stress kunnen hier wel direct aan de oorzaak liggen.

Wat is Kleraderm?

De geboorte van Kledaderm kwam er door Dr. Loannis, in 1981. Hij besliste om z’n bedrijf in Bologna op te richten, daar ontstond dus Kleraderm. Het bedrijf blijft tot op vandaag zichzelf constant verbeteren, en experimenteert tevens ook om innoverende, effectieve producten op de markt te brengen. De “Made in Italy”- kwaliteit van Kleraderm blijkt uit de verbluffende resultaten die de producten leveren.

Wat heeft Kleraderm te bieden?

Kleraderm biedt een uitgebreid assortiment aan producten en verzorgingen die voor elk huidtype geschikt zijn. Het assortiment is uitgebouwd binnen drie segmenten: face care, body en wellness. Het succes heeft het bedrijf te danken aan hun R&D laboratorium, waar ze werken met de meest pure, kwaliteitsvolle en effectieve ingrediënten om hun uiterst exclusieve en skincare producten te creëren.

Celliderm? Een mooi verhaal!

Kleraderm presenteert daarom Celliderm. Een productielijn die specifiek werkt op cellulitis. Als stoppen met roken of veranderen van voedingspatroon niet helpt, probeer je best eens het anti-cellulitis middel. Strijd dus tegen het cellulitis-beest, en pronk er maar op los in de zomer!

Meer weten over het assortiment van Kleraderm? Kijk dan zeker eens op: http://www.inbesol.com/kleraderm

Deel dit artikel !

Geef een antwoord