Abstract® Professional Products steunt het Virunga National Park – Asap Nails

Gelnagels, Het lichaam, Lichaam, Nagels

Abstract® stelt trots de bijzondere color gel collectie Virunga voor. De kleuren zijn geïnspireerd door de prachtige fauna en fl ora van het Virunga National Park, het oudste nationaal park van Afrika, gelegen in Oost-Congo. Helaas wordt deze UNESCO werelderfgoedsite reeds meer dan 20 jaar geteisterd door oorlog en gewapende conflicten. Zo’n 600 rangers riskeren dagelijks hun leven om de exceptionele fauna van het park te beschermen. Onder andere Vlaming Anthony Caere, bekend van het programma Flying Doctors en dorpsgenoot van Sofie Devlieger, voert er strijd tegen stroperij.

Sofie Devlieger, creator en gezicht achter het merk Abstract® Professional Products, besluit actie te ondernemen tegen de bedreiging van dit park. Op 27 september 2019 lanceert Abstract® de Virunga collectie. Per verkochte Virunga collectie doneert ASAP Nails & Beauty, fabrikant van het merk Abstract®, €5 euro aan het Virunga National Park. Meer bepaald aan de Air Wing afdeling van het park onder leiding van Anthony Caere. Maar ASAP Nails & Beauty doet dit niet alleen. Samen met de Abstract® distributeurs en deelnemende salons probeert ze met het merk zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Elk nagelsalon krijgt een spaarvarken waarin klanten een bijdrage kunnen deponeren. Abstract® stimuleert de salons om per geplaatste nagelset 1 euro extra te vragen om te doneren in de collectebus. Uiteraard is het de keuze van de klant of ze een donatie willen doen, hoe meer, hoe beter. De inzamelactie loopt van 27 september 2019 tot 05 januari 2020.

Via de hashtag #AbstractForVirunga kunnen geïnteresseerden alles volgen over deze actie. Tussen 13 januari en 22 januari 2020 worden alle spaarvarkentjes verzameld. De totale opbrengst wordt kort daarna bekend gemaakt op de sociale mediakanalen van ASAP Nails & Beauty en Abstract® en overgemaakt aan het Virunga National Park.

Met deze inzamelingsactie hopen ze een positieve bijdrage te leveren aan het beschermen van dit uniek stukje natuur.

Geef een reactie