Figuurcorrectie met behulp van lichttherapie en sporten

Afslanking, Figuurcorrectie, Lichaam

My-Lipo is een vrij nieuw systeem voor figuurcorrectie voor professionals. Het laat je toe om op een natuurlijke manier je figuurcorrectie te controleren met behulp van lichttherapie en dat in combinatie met sporten.

Wat is My-Lipo?

My-Lipo is een systeem met lichtgevende dioden (LED), speciaal ontworpen voor professionals, om het lichaam vorm te geven door centimeters te verliezen in de omtrek van bepaalde lichaamszones (taille, heupen, dijen, armen, nek). My-Lipo is uitgerust met 8 pads die rechtstreeks worden vastgemaakt tegen de vetrijke zones die bestand zijn tegen dieet en sporten.

Hoe werkt het ?

Het licht (635nm) dat uitgestraald wordt door My-Lipo zorgt ervoor dat de membranen van de vetcel tijdelijk de doorlaatbaarheid van de cel veranderen. Door deze korte verandering kan het vet in de cel worden losgemaakt en vrijgegeven in de interstitiële ruimte waar het kan worden verwerkt door het lymfestelsel.

Wat gebeurt er dan met dat vet?

skin-wrinkle-illustrationsNadat ze zijn losgemaakt, worden de triglyceriden afgebroken in vrije vetzuren en glycerol en komen ze in het bloed terecht. Zodra ze in het bloed terechtkomen, kunnen er verschillende dingen gebeuren:

  1. Een aantal van de vrije vetzuren zijn sneller beschikbaar als brandstof voor het lichaam  tijdens het sporten.
  2. Het gedeelte dat niet verbruikt wordt als energie, gaat naar de lever waar het wordt geoxideerd of bewerkt voor opslag. Het is niet bekend hoeveel vet wordt geoxideerd of opgeslagen, maar de  resultaten doen vermoeden dat het vet wel degelijk wordt geoxideerd (geen zichtbare of meetbare herverdeling van vet in de behandelde zones).

Welke resultaten mag je verwachten?

Klanten verliezen een zes tot vijftien centimeter* in een behandelingskuur. Om de resultaten van uw klanten te maximaliseren, zijn er drie zaken belangrijk:

In de regel worden zieke klanten niet behandeld. Wacht totdat de klant zich beter voelt. Klanten met een ziekte die vermeld is op het contra-indicatiedocument, mogen niet worden behandeld.

  1. Hydratatie is essentieel. Drink voldoende water (ideaal ten minste 8 glazen van 250 ml water) verdeeld over de dag. Diuretica (koffie, alcohol, enz.) worden afgeraden.
  2. Het lymfestelsel moet worden gemobiliseerd. Sporten na de behandeling is essentieel. De klant moet worden aangemoedigd om actief te zijn en elke dag 350 calorieën te verbruiken met een  cardiovasculaire workout naar keuze.

*Individuele resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd.

Hoe diep pakt My-Lipo de vetcellen aan?

De penetratiediepte is 10 tot 12 mm. My-Lipo is uitgerust met acht pads die elk 28 zeer heldere dioden bevatten. Elke pad heeft een optische output van 450mw per pad.

MyLipo TouchWie kan het My-Lipo apparaat bedienen?

My-Lipo kan door iedereen worden bediend zonder toezicht door een geneeskundige.

In hoeverre verschilt My-Lipo van liposuctie?

Liposuctie is een invasieve procedure voor de mechanische verwijdering van vetcellen. My-Lipo is daarentegen niet-invasief en pakt de vetcellen alleen tijdelijk aan. My-Lipo concurreert niet met liposuctie; het is gewoon een optie voor figuurcorrectie voor klanten die geen chirurgische procedure wensen te ondergaan.

Helpt My-Lipo voor slappe huid?

Concrete gegevens geven aan dat klanten die My-Lipo kregen, opmerkten dat de huidtint en -textuur mooier en egaler werd.

Verbetert My-Lipo het uitzicht van cellulitis?

Concrete gegevens geven aan dat klanten die My-Lipo kregen, opmerkten dat de cellulitis er beter uitzag.

image7

De voordelen

My-Lipo is eenvoudig te gebruiken, hygiënisch, snel en effectief. Omdat de pads bevestigd blijven tijdens de behandeling, heeft de zorgverlener de kans om zich te concentreren op andere behandelingen bij dezelfde patiënt of bij andere patiënten.

My-Lipo is het meest kosteneffectieve product voor figuurverbetering in zijn klasse. De veiligheid van lichttherapietechnologie zorgt voor gebruiksgemak en de zorgverlener kan opgeleid worden om het apparaat te leren gebruiken in relatief korte tijd.

Ontworpen en vervaardigd in het VK, wordt My-Lipo ondersteund door een internationaal netwerk van verdelers die alle vragen kunnen beantwoorden over het gebruik, de verzorging en de effectiviteit van dit fantastische product en die zorgverleners kunnen opleiden.

www.my-lipo.be

Deel dit artikel !

Geef een antwoord