Afslanken via je tablet

SlimCoach kennen we intussen al, maar wist je dat er aan dit concept ook een uniek en volledig personaliseerbaar gegeven kan gekoppeld worden door middel van een simpele Tablet.
Gebruiksvriendelijkheid voorop
De SlimTab is zeer gebruiksvriendelijk zowel voor de klant als de begeleider. Het zorgt ervoor dat jouw werk als begeleider van de Slimcab minder arbeidsintensief wordt. De verschillende oefenprogramma’s zitten geprogrammeerd in de tablet, maar je kan ze ook aanpassen op maat van de klant. Nieuwe oefeningen worden op die manier heel snel en gemakkelijk aangeleerd met dit systeem. Elke klant heeft ook een eigen account waar naast het oefenschema ook andere belangrijke informatie terug te vinden is. Zo kan de klant het aantal beurten bijhouden, de gewichtsanalyses en evolutie bekijken, de oefeningen kunnen ook gevolgd worden door een filmpje. Indien gewenst kan je zelf ook afspraken maken via de SlimTab.

SlimDiet
Het beste resultaat krijg je natuurlijk in combinatie met SlimDiet. Door het eiwitrijk dieet krijg je enkel alle bouwstoffen, die nodig zijn om de spiermassa te behouden. Het lichaam zal zijn energie halen uit de vetreserves met vermagering tot gevolg. Ook in het dieet kan gevarieerd worden. Afhankelijk van het aantal kilo’s die de klant wil verliezen kan je een strikt of gematigd eiwitrijk dieet volgen.
Nadien moet niet gevreesd worden voor het zogenaamde ‘jojo -effect’. Tijdens het dieet worden verschillende fases doorlopen waarbij terug opgebouwd wordt naar gezonde, evenwichtige voeding.
Het is als begeleider ook heel aangenaam om met dit dieet te werken doordat het resultaat altijd snel komt en de klant gemotiveerd blijft.

slimtab.1Slimtab

 

 

 

 

 

Een kleine demo van hoe de klant de oefeningen te zien krijgt op de SlimTab vind je via deze link : http://www.youtube.com/watch?v=5MIHzOitzQA

Resultaat van de Slimcab
De infrarood warmtecabine Slimcab geeft een zeer snel resultaat. Na enkele oefensessies ziet de klant al een mooi resultaat waardoor de motivatie aanwezig blijft. Naast het afslankende aspect wordt er ook gewerkt aan spier -en huidversteviging. Cellulitis wordt glad gemaakt en de contouren van het lichaam worden mooi afgelijnd. De klant merkt dus snel een figuursverandering.

Voordeel van dit concept
Het grootste voordeel van het concept is natuurlijk dat er voor iedereen een oplossing mogelijk is om het gewenste resultaat te verkrijgen. Je kan enorm gaan variëren en een programma samen stellen op maat van elke klant.

OPENDEURDAG

Voor toekomstige, geïnteresseerden, zowel in franchising of als private label is er op zaterdagnamiddag 13 december een SlimCab Demo dag. Deze gaat door van 14 tot 17 u in Eurobody WellnessLab in Tielt.

Meer info op www.slimcab.be
Graag op voorhand inschrijven via info@slimcab.be of 0486/866 187

Slimcab    Slimcab      Slimcab  slimtab.1