studio puur

Jezelf als sterk merk in de markt zetten

Feng Shui, Jouw Zaak, Lichaam, Personal Branding

De beautybranche

Naar een schoonheidssalon gaan is een persoonlijke aangelegenheid, mensen kiezen jou uit omdat je vakkennis hebt, maar vooral omdat ze zich goed voelen bij jou en omdat ze vertrouwen hebben.   Hoe jij jezelf presenteert is heel erg belangrijk om de juiste klanten aan te trekken, mensen die zich goed zullen voelen bij jou en waar jij zelf ook graag mee samenwerkt, je ideale klanten dus.

Personal branding

…of jezelf als sterk merk in de markt zetten, kan jou enorm vooruit helpen om de juiste mensen aan te trekken, mensen die passen bij jouw aanbod en bij jouw persoonlijkheid. In de beautybranche is het bijna nog belangrijker dan in andere branches want, “jij” bent namelijk jouw schoonheidssalon, veel persoonlijker kan het niet zijn!  Je wil toch ook een groot klantenbestand met alleen maar leuke klanten?

Studio Puur organiseert daarom een aantal creatieve workshops. Men neemt jou een hele dag mee, eerst leer je ontdekken wie jij zelf bent, je authentieke zelf. Daarna zie je hoe je je persoonlijkheid kunt vertalen in je kledij en hoe het jou als zaakvoerder van je schoonheidssalon kan versterken.

Transformeer je look met Fashion Feng Shui

Ontdek hoe je kleding kiest die:

  • Jou(w geest) voldoening geeft
  • Jouw lichaamsvorm en jouw natuurlijk kleurenpalet flatteert
  • Past bij jouw levensstijl
  • Jou versterkt om te krijgen wat je wil.

Fashion Feng Shui aanziet het lichaam als een directe verbinding naar de geest, het ontcijfert de unieke elementaire expressie van elk lichaam en specifieert de kledij die jouw ziel het beste voedt van binnenuit.

Deze kennis heeft zoveel meer impact dan enkel op je kleerkast.  Het gaat over een manier om je te kleden volgens wie je echt bent en die dus jouw persoonlijkheid vertaalt naar een eigen stijl.

Het gaat nog verder, het leert je zelfs hoe je kunt verkrijgen wat je wil in je leven door de juiste kleding te kiezen. Het mooie eraan is dat je jezelf nog veel beter leert kennen en ook mensen rondom jou beter gaat begrijpen.

Dit zijn de data voor het voorjaar :  30 januari, 13 februari, 13 maart of 24 april 2017.

Lesgeefster: Barbara Vandenbunder, gecertificeerd Fashion Feng Shui Coach

Meer info via : info@studiopuur.be

Geef een reactie