Coach het figuur van jouw klanten!

Cellulitis is de eerste vijand van het figuur. Een groot aantal vrouwen krijgt hiermee te maken. Cellulitis ontstaat op alle gevoelige zones van het vrouwenlichaam zoals de dijbenen, de buik, de taille en de armen…  Een platte buik, strak gevormde dijbenen en billen, een gladde en stevige huid zonder vetkussentjes… Vrouwen willen allemaal hetzelfde en blijven voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om hun figuur te verbeteren.  Om elk van hen een passende oplossing te bieden, breidt Sothys haar professionele aanbod uit met 3 nieuwe behandelingen in de cabine en wordt de onontbeerlijke bondgenoot om thuis af te slanken Minceur capitale volledig herzien.

Wetenschappelijk onderzoek

Het geavanceerde onderzoek van Sothys combineert essentiële actieve bestanddelen die bekend staan om hun lipolytische werking met hoogpresterende plantaardige actieve bestanddelen voor een totale aanpak van de verschijning van cellulitis.

‘ik wil dat mijn reeds bestaande cellulitis minder zichtbaar wordt.’

Wat zegt de wetenschap: BEVORDER DE LIPOLYSE.

De lipolyse helpt cellulitis af te bouwen door de vetzuren te verbranden die zijn opgeslagen in de vetcellen.

Actief bestanddeel dat is geselecteerd door geavanceerd research Overgeactiveerde cafeïne 8,9%. De gevectoriseerde cafeïne 8% wordt gecombineerd met een extract van yerba mate 0,9% voor een nog grotere lipolytische werking.

‘Ik wil geen cellulitis.’

Wat zegt de wetenschap: REM DE LIPOGENESE.

De lipogenese leidt tot de vorming of opslag van nieuwe lipiden in de vetcellen.

Actief bestanddeel dat is geselecteerd door geavanceerd research Groene koffie. Deze werkstof van plantaardige oorsprong is geselecteerd wegens zijn originele biologische werking. Dit helpt het binnengaan van de vetzuren in de vetcellen te blokkeren en op die manier de cellen als het ware op dieet te zetten!

Fond Doc PUBLIQUE minceur 2015 PACK SEUL

‘Ik wil minder sinaasappelhuid’

Wat zegt de wetenschap: BEPERK DE ADIPOGENESE.

Adipogenese is de transformatie van de fibroblasten in ‘jonge’ vetcellendie zich vervolgens nestelen in het vetweefsel en daar ‘volwassen’ vetcellen worden.

Actief bestanddeel dat is geselecteerd door geavanceerd research Astragalus. Het extract van astragalus is geselecteerd wegens het effect op de adipogenese en dit helpt de ontwikkeling van cellulitis te beperken.

 

6c4bbd39756be63a8e8869294fb36421Adipocyt

Wordt meestal vetcel genoemd en is het resultaat van het verschijnsel genaamd adipogenese. In de adipocyt worden de lipiden en de suikers opgeslagen waarvan de hoeveelheid het resultaat is van het juiste evenwicht tussen lipololyse en lipogenese. Als het evenwicht verstoord is, wordt dit dus de grootste vijand van ieder figuur!

 

 

 

De drie nieuwe Sothys behandelingen

MONT-PROMO-MINCEUR-2015-VAlid V2Professionele behandeling zones rebelles

Behandeling van 50 minuten die bestaat uit een specifieke modelage van de lastig te behandelen zones en een pakking met thermoactieve modder.

Ideaal voor een gerichte behandeling van:

  • Bovenlichaam: armen, taille, buik                               Onderlichaam: buik, billen, dijbenen.

Professionele behandeling jambes légères

Expressbehandeling van 25 minuten die de benen weer licht en comfortabel maakt. Op de benen wordt een specifieke modelage uitgevoerd, nadat deze eerst zijn gewikkeld in stroken doordrenkt met ‘Lotion d’enveloppement effet glaçon’. Verfrissend effect gegarandeerd!  Een complete gommage van het lichaam kan worden uitgevoerd vóór de behandeling met de nieuwe peeling met 3 verschillende soorten zout.

Modelage minceur

Deze modelage van 30 tot 40 minuten met de nieuwe modelage olie met etherische oliën perfectioneert het figuur en geeft de contouren van het lichaam opnieuw vorm. Kan ook worden uitgevoerd met de Fluide de modelage minceur.

www.sothys.be