De Mozaïek methode

Tijdens de laatste Beauty Trade Special maakten we uitgebreid kennis met het nieuwe gamma van Maria Galland Les Essences Silhouette.  Esther Van Meer, internationaal formatrice vertelde er met veel lof over.  ‘Met drie nieuwe Essences voor het lichaam en een Detox-product heeft Maria Galland,  volgens het mozaïek-concept, verzorgingsprogramma’s op maat ontwikkeld, die de  individuele probleemzones efficiënt aanpakken. Les Essences Silhouette kunnen zowel in het schoonheidsinstituut gebruikt worden tijdens de verzorging, maar kunnen ook thuis worden gebruikt.‘

402_ESSENCE_MINCEUR_SCULPTANTE_close_300dpi_CMYK

 

Thuisverzorgingen

En net die thuisverzorgingen zijn zeker in deze periode van het jaar interessant.  Toegegeven we zijn deze week gezegend met aprilse grillen, maar jouw cliënteel begint zich nu al voor te bereiden op een slank en strak figuur voor de zomer.

402 Essence minceur sculptante

Deze frisse essence bevat speciale actieve stoffen, die een verfijnd en gemodelleerd lichaamscontour ondersteunen. Een extract van roze peper heeft een “slimming-effect” op de cellen: het maakt vet uit de huidcellen los en stimuleert de afvoer ervan, zodat de lichaamscontouren steviger worden.  Tegelijkertijd stimuleert het de microcirculatie. Daarmee  worden er minder vetten opgeslagen en wordt het ontstaan van vetputjes bestreden. Tripeptiden ondersteunen de aanmaak van collageen en geven zo een vermoeide en verslapte huid nieuwe spankracht.

Drie waardevolle Essences

Les Essences Silhouette, de voor intensieve behandelingsresultaten, geven de mogelijkheid om zeer efficiënte verzorging in te bouwen in het schoonheidsritueel thuis. De ideale aanvulling hierop is 430 Gel fraîcheur d-tox, die de microcirculatie van uw huid intensief stimuleert en daarmee de werking van les Essences Silhouette ondersteunt.